vineri, iunie 2, 2023

Drama lui Tily Niculae. Actrița, care și-a dorit enorm să devină mămică, a oferit dezvăluiri tulburătoare după ce a pierdut trei copii.

„O aveam deja pe Sofia și ne doream un al doilea copil. După aceea, am mai pierdut alți trei copilași. Și mi-am dat seama că nu am purtat doliu. Mi-am dat seama că am băgat sub preș. Pentru că așa suntem construite, învățate. „Haide, lasă, că mai faci copii. Bucură-te de ce ai. Că ai un copil!” – se spune.

Te-ar mai interesa: Exerciții simple care cresc toleranța la durere. R...

Doar că o mamă este mamă și pentru copiii născuți și pentru cei nenăscuți. Una dintre sarcini era cu probleme… Și se punea problema dacă să o ținem sau nu și atunci în mine a fost o luptă foarte mare, pentru că eu nu mi-am pus niciodată problema să renunț. Niciodată!

FOTO: WOWBIZ

Actriței i-a fost foarte greu să se pună pe picioare după pierderile suferite.

„A fost foarte greu să mă pot pune pe picioare”

Drama lui Tily Niculae. Și, în momentul în care s-a întâmplat să pierd sarcina, eram chiar la Vatican. Vorbeam cu un preot și îi spuneam “Știu, copiii nenăscuți nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu.” Dar îmi doream tare mult să nu-i pierd. În seara aceea s-a întâmplat să pierd sarcina. Și a fost foarte greu, pentru că știi cum suntem noi femeile, nu îi privim ca pe niște celule, ci ca pe dragoste din dragostea noastră.

Te-ar mai interesa: SCANDAL ÎN SĂNĂTATE: Absolvenții cu note mici la R...

A fost foarte greu pentru mine să mă pot pune pe picioare. Apoi a fost toată această tranziție… că eu îmi doream să fiu alături de familie, iar lumea spunea “actrița Tily Niculae”, dar eu nu profesam, îmi doream să fiu alături de Sofia”, a spus Tily Niculae, în podcastul Cristinei Șișcanu, scrie ciao.ro.

Tily Nicuale și soțul său, Dragoș Popescu, au doi copii- o fată de 12 ani și un băiețel de 3 ani.

Te-ar mai interesa: Alimente care scad tensiunea arterială. Ce ar treb...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private