vineri, mai 27, 2022

Îndrăgitul actor din serialul românesc „Adela” a anunțat drama prin care trece, motiv pentru care se va retrage în următoarele zile din mediul online pentru a fi alături de familia sa, greu încercată.

În această dimineață, bunica tânărului actor s-a stins din viață după o luptă grea cu coronavirusul.

Vlad Gherman este devastat de suferință, după ce a aflat că ce-a de doua lui bunică, a pierdut în fața virusului, după mai multe zile de internare la ATI.

Te-ar mai interesa: De ce se recoltează analizele de sânge dimineața? ...

”Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

Totul a fost de fulgerător ..

”S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei. 🙏🏼”, a mai spus el.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma...

În anul 2020, în octombrie, Vlad Gherman a trecut din nou prin momente extrem de grele, iar familia sa a fost în doliu. Atunci cealaltă bunică a actorului a încetat din viață, iar pentru acesta a fost o perioadă foarte dificilă.

”Vei ramane mereu in inima mea asa cum ai fost tu: zambitoare si iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu imi dadeai laptele cu ciocolata in biberon, tu ma faceai sa rad si cand eram suparat. Bunica mea iubita…de astazi esti un inger! 🙏🏼😢”, a scris Vlad.

Te-ar mai interesa: Cancerul de col uterin – cu ce teste poate f...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private