marți, august 16, 2022

Drama Mirelei Vaida. Vedeta a trecut prin momente cumplite din cauza celor două sarcini pe care le-a pierdut.

Oamenii o văd întotdeauna cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt cei care știu ce durere ascunde în sufletul ei.

Chiar dacă în momentul de față are familia pe care a visat-o, Mirela Vaida nu poate să uite că a pierdut două sarcini.

”Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate, are nu înțelege c cânt. Pe primul copil l-am făcut foarte greu. Am pierdut două sarcini.

Te-ar mai interesa: Condimentul minune care crește libidoul, previne c...

Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți, și nu eram.

Cu toată agitația asta, alergătura am pierdut două sarcini, dar urâte cu hemoragii, fix pe scenă, unde nu puteai face nimic.

Am fost puternică, dar am suferit foarte mult, dar am luat apoi calea mănăstirii, a bisericii, să întreb de ce mi se întâmplă mie asta.”, a povestit Mirela Vaida în cadrul podcastului de pe Youtube a lui Valentin Sanfira, potrivit Spectacola.


”Am născut-o pe Carla natural”

Atunci când a rămas însărcinată cu Clara, vedeta a fost în al 9-lea cer. A născut-o la 33 de ani și a alăptat-o timp de un an.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

”Cu multă rugăciune și credință am rămas însărcinată cu Carla și a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu am pierdut două sarcini, am zis că nu mai spun, până nu-i mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural și doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că nu, dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani și am alăptat un an de zile exclusiv. Soțul îmi aducea copilul la muncă la alăptat. ”, a mai adăugat Mirela Vaida, în cadrul podcastului de pe Youtube.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre sindromul morții subite! Dr. Ciuho...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private