miercuri, mai 31, 2023

În septembrie 2021 , celebrul model Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că o operație estetică pe care a suferit-o în urmă cu cinci ani a transformat-o  definitiv și a dezvăluit că această intervenție este ”vinovată” pentru dispariția ei din viața publică.

Tratamentul la care a fost supus legendarul model în 2016 se numește criolipoliză, o procedură cosmetică neinvazivă care elimină excesul de grăsime prin congela,  și a costat-o ​​cariera (pentru care a intentat un proces de 50 de milioane de dolari).

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

O complicație „zdrobitoare” pentru Linda

„Am dezvoltat hiperplazie adipoasa paradoxala, sau HAP, un risc despre care nu am fost informat inainte de procedura”, a explicat Linda Evangelista, potrivit marca.com.

„Hiperplazia nu numai că mi-a distrus cariera, ci m-a cufundat într-un ciclu de depresie profundă, tristețe profundă și cele mai scăzute niveluri de dezgust de sine. Am devenit o femeie singuratică”, a scris Linda Evangelista pe Instagram.

Operația a transformat-o definitiv

Nu a lipsit din mediul online, unde a mai postat diferite fotografii, dar publicul nu a mai văzut-o de foarte multă vreme pe podium. În prezent, ea a scris experimentul neplăcut prin care a trecut pe pagina ei de Instagram, unde a dezvăluit motivul dispariției sale – o operație care nu a decurs deloc bine.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Practic, vedeta povestește cum o procedură de îndepărtare a grăsimii, pe care a făcut-o în urmă cu cinci ani, procedură devenită rutină pentru multe alte celebrități, a i-a schimbat înfățișarea definitiv, schimbându-i fața, fără să fie de recunoscut, nici măcar de ea.

Modelul a suferit ulterior două operații dureroase pentru a corecta criolipoliza prost efectuată, dar fără noroc: „Nu mai semăn cu mine”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...

„Cu acest proces, încerc să întorc pagina pentru a scăpa de rușinea mea și pentru a-mi face publică povestea. M-am săturat să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușa casei mele cu capul sus , chiar dacă nu mai arăt ca mine”, a încheiat spus modelul.

Linda reapare după operația care i-a deformat fața și corpul: „M-am săturat să mă ascund”

Linda Evangelista spune că după operația pe care a suferit-o în 2016, i-au apărut noduli pe bărbie, picioare și zona sutienului ca efect al hiperplaziei adipoase paradoxale (HAP) pe care a dezvoltat-o ​​ca efect secundar al intervenției.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoasă este alergia la ambrozie. Român...

„Astăzi am făcut un pas mare pentru a îndrepta o greșeală pe care am suferit-o și pe care am păstrat-o pentru mine timp de cinci ani. Urmăritorilor mei care m-au întrebat de ce nu muncesc, în timp ce colegele mele au o carieră înfloritoare, vreau să le spun adevărul – am fost desfigurată de o procedură care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar şi după ce am trecut prin două proceduri de corecţie dureroase eşuate.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Am rămas, aşa cum mă descrie presa, de nerecunoscut. Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau PAH, un risc care nu mi-a fost adus la cunoștință înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus viața, dar m-a trimis într-o spirală de depresie adâncă, tristețe profundă și cele mai adânci sentimente de dispreț față de propria persoană.

Am devenit pustnică. Cu acest proces, îmi fac publică povestea şi fac încă un pas în dorinţa de a mă elibera de ruşine. M-am săturat să trăiesc aşa. Vreau să ies pe ușă cu capul sus, deşi nu mai arăt ca mine însămi”, a scris Linda, pe rețeaua socială.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private