Sari la conținut

Drama prin care a trecut Liviu Dragnea. Ce a pățit fiica sa chiar în acest weekend?

Momente teribile pentru Liviu Dragnea. S-a confruntat cu gânduri groaznice după ce a aflat ce a pățit fiica sa. Iată cum se simte acum!

Alexandra Dragnea, fiica fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a trecut prin clipe ceva mai tensionate în acest weekend după ce a fost implicată într-un accident de mașină.

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce era cu soțul ei, Alex Mațaev, într-o benzinărie. Iată cum s-au întâmplat lucrurile și cât de gravă a fost, de fapt, situația.

Fiica lui Liviu Dragnea, implicată într-un accident

Weekend tensionat pentru fostul lider PSD, după ce fiica sa, Alexandra, a fost implicată într-un accident de mașină. Totul s-a petrecut în timp ce Alexandra Dragnea și soțul ei, Alex Mațaev, se aflau într-o benzinărie.

Momentul ce a urmat accidentului a fost surprins de paparazzi spynews.ro și îl arată pe Alex Mațaev, vorbind cu șoferul mașinii care a produs accidentul.

După discuțiile purtate, Alexandra Dragnea a fost cea care a semnat actele și a găsit cea mai bună metodă pentru a rezolva conflictul.

Se pare că incidentul nu a avut urmări grave, iar lucrurile s-au încheiat pe cale amiabilă. Totul s-a terminat doar cu o zgârietură, iar accidentul nu a fost deloc grav.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel