vineri, august 19, 2022

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, Paul Ipate și Cătălina Grama – cunoscută sub peseudonomul Jojo formează un cuplu de 8 ani și par să se iubească la fe ca la început.

Acești au împreună doi copii. Achim, din prima căsătorie a actriței și pe Zora, care împlinește acuși cinci anișori.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu’, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, actorul a vorbit despre viața de familie.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit Oana Roman să slăbească 25 de kilogra...

„Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam’, și-a adus aminte Paul Ipate.

Te-ar mai interesa: Margherita de la Clejani, în lacrimi: Nu am fost „...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private