luni, iunie 27, 2022

Drama unei cântărețe celebre. A rămas paralizată pe viață în urma unui accident teribil! Artista a vorbit despre momentul care i-a schimbat viața.

Anamaria German, căci despre ea este vorba, a trăit drama vieții sale în urmă cu 9 ani, când a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile în urma unui accident teribil.

În urma accidentului, Anamaria German a vrut să recurgă la mai multe operații pentru a-și recupera din funcții, însă medicii au fost rezervați.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței, supravegheată strict. OMS: Îngri...

„Au trecut 9 ani, în 31 mai. Au fost atât de plini, încât mi se pare că a trecut o viață. Mi-ar trebui zile să vorbesc despre ei – un accident rutier în care eu am fost singura victimă. Da, am rămas paralizată pe viață, dar în timp făcând multă recuperare am recăpătat unele funcții.„, a declarat Anamaria German pentru fanatik.ro


”Când ești disperat și nu cunoști mai nimic, te legi de orice, chiar cu riscuri”

Artista a mărturisit că operația era extrem de costisitoare și nici nu avea certitudinea că rezultatele vor fi bune.

„Da, era vorba de o operație, care era și foarte costisitoare, dar ulterior, am înțeles că nimeni nu te operează cu garanții, iar în acel moment, au fost câteva clinici ce cereau bani, fără să aibă vreo asumare. În timp am înțeles cum funcționează și toată treaba asta cu acei agenți care recrutează oameni.

Te-ar mai interesa: Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână ...

Făcând și cercetări în clinicile de specialitate, vorbesc și cu alți pacienți ca mine, am înțeles că momentan nu există vreo operație sigură, vreo metodă ce ne ar pune pe picioare pe cei în situația mea. La început când ești disperat și nu cunoști mai nimic, te legi de orice, chiar cu riscuri.”, a mai spus artista.

„Tot timpul familia mi-a fost alături, ei m-au sprijinit cel mai mult. Suntem foarte uniți, ne sprijinim reciproc.”, a spus cântăreața.

Te-ar mai interesa: De ce se tratează românii în străinătate. Profesor...

Anamaria a mai declarat că nu a fost la siholog și încă speră că Dumnezeu va face o minune.

Nu, nu am mers la psiholog – medicii nu cred pentru că am vid pe coloană, dar eu zic că Dumnezeu poate face o minune.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private