Sari la conținut

Drum lin în lumină și odihnă în pace! Unde își va dormi somnul de veci reputatul profesor și om de știință

A fost condus pe ultimul drum… Unde își va dormi somnul de veci reputatul profesor și om de știință. Mulțumiri pentru tot ce ne-ați dăruit! Drum lin…
Regretatul profesor Gheorghe Mencinicopschi a fost condus pe ultimul drum, astăzi, duminică, 22 octombrie, într-o zi mohorâtă de toamnă. Tristețea celor care l-au iubit și respectat a fost dublată de vremea aproape bacoviană.
Profesorul Mencinicopschi a avut parte de o înmormântare simplă, la care participă mulţi localnici, rude şi foşti colegi de şcoală şi de liceu, relatează România TV.
Potrivit aceleiași surse, în faţa casei profesorului Mencinicopschi, sunt munţi de flori şi de coroane din partea celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat.

Din marea de persoane care participă la funeralii face parte şi fostul coleg de bancă din şcoala generală şi din liceu al profesorului Menci.

O mare nedreptate i-a grăbit sfârșitul

„De mic copil ne dădeam seama cu toţi că va fi un om deosebit. A învăţat foarte bine, a luat mereu premiul I. Când a mers la facultate şi a început să se afirme ca om de ştiinţă, pentru noi, pentru comună, era o mândrie.

Am primit vestea dispariţiei cu mare tristeţe. Nu trebuia să moară chinuit, necăjt din cauza sistemului.

A fost foarte bolnav, iar boala i s-a agravat în detenţie. Noi ştim că nu a avut nicio vină. Dispariţia profesorului lasă un mare gol pentru comuna noastră şi pentru întreaga Românie”, a declarat fostul coleg de bancă al profesorului Mencinicopschi pentru România TV.

Reamintim că profesorul și reputatul om de știință Gheorghe Mencinicopschi s-a stins din viaţă miercuri, 19 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Îşi va dormi somnul de veci în locurile natale, comuna argeşeană Domneşti.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și în lumină!

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel