marți, martie 28, 2023

Pentru că sărbătorile pascale se apropie, DSVSA a emis recomandări pentru populaţie! Ce trebuie să facem de Paște!

Crescătorii de oi au început să facă primele calcule, în perspectiva sărbătorilor de Paşti. Deocamdată estimează preţuri apropiate de cele din sezonul trecut, însă peste aproximativ două săptămâni se vor contura mai clar, spune Zaharia Simionca, fermier din Bistriţa-Năsăud.

Te-ar mai interesa: Soluții pentru curățarea și detoxifierea rinichilo...

În judeţul Mureş sunt deja şapte centre autorizate pentru sacrificarea mieilor de Paşti. Directorul executiv al DSVSA Mureş, Lucian Goga, reia principala recomandare pentru populaţie, atrage atenția populației să cumpere carne de miel din locuri autorizate sau înregistrat sanitar-veterinar.

Sfat pentru consumatori

„Ca în fiecare an, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, sfat pentru consumatori: să cumpere carne de miel din locuri autorizate sau înregistrat sanitar-veterinar. Acolo se găsește carne de miel expertizată, care poartă marca de sănătate”, a declarat Lucian Goga.

De altfel, inspectorii sanitar-veterinari vor intensifica, în perioada imediat următoare, controalele privind vânzarea, transportul şi depozitarea alimentelor tradiţionale de Paşti.

Te-ar mai interesa: O legumă banală curăţă RAPID colonul de toxine. Ce...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private