Sari la conținut

Ducesa Kate și Prințul William au stocat celulele stem ale moștenitorului coroanei britanice

Ducesa Kate și Prințul William au umplut de bucurie întreaga lume pe data de 22 Iunie 2013, atunci când fiul lor a venit pe lume.

Prințul George, al cărui botez va avea loc în curând, nu este conștient de marea sa faimă; el este mulțumit și se bucură în prezent de o sănătate excelentă împreună cu părinții și bunicii lui în Bucklebury.

Conform Freizeit Revue, Kate și William au fost de acord ca în timpul pregătirii pentru naștere să semneze un contract de recoltare și procesare de celule stem, nelăsând nimic la voia întâmplării. Ei au luat în considerare orice eventualitate, inclusiv posibile tulburări genetice care ar putea fi periculoase pentru viața prințului.

Prin urmare, au recoltat probe din cordonul ombilical în timpul nașterii, procedură care acum câștigă din ce în ce mai multă popularitate și la care a apelat și Prințesa Letizia pentru fiica sa Leonora.

Dr. Roxana Macrin, directorul general al reprezentanței din România a renumitei bănci Cryo-Save, comentează acest eveniment ca fiind unul obișnuit pentru ei: „Cryo-Save, având reprezentanțe în 70 de țări pe toate continentele, a avut ocazia să aibă clienți faimoși din toată lumea, în cei 13 ani de existenţă. Și în România suntem onorați să avem mulți astfel de clienți, străini și români din mediile de afaceri, televiziune, politicieni, diplomație, sportivi, medici. Este atât o dovadă de loialitate şi profesionalism apărarea intimităţii clienţilor noştri, cât şi obligaţia Directivelor Europene privind stocarea de celule stem şi totalul anonimat al clienţilor, chiar şi faţă de angajaţii băncii. Ȋn mod excepţional, numai clienţii pot da publicităţii astfel de informaţii.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel