Sari la conținut

După întreg scandalul că nu vrea copii, Delia revine cu o declarație emoționantă: „Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta!”

Delia
Sursa foto: arhiva Doctorulzilei.ro
Delia concert untold

În urma isteriei provocată în mediul on-line ca urmare a declarației că nu vrea copii, multe persoane publice au sărit să o critice pentru această decizie, dar au fost și persoane care i-au luat apărarea. Delia face acum noi declarații:

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru video-urile pe care le-ați făcut. Nu e nevoie să mă apere nimeni, nu am nevoie să fiu apărată pentru… într-o lume normală la cap, nu ar trebui să fiu apărată dacă vreau să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva”, a declarat Delia.

După ce o bună perioadă de timp a primit întrebarea despre momentul în care va deveni mamă, artista a considerat că este cazul să ofere răspunsuri pe măsură, lipsite de seriozitate – la fel cum a fost tratată și ea. Este o întrebarei intimă, indeferent de statul persoanei, iar cei din jur nu au ținut cont de acest aspect.

„Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți. Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.

Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am alt părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid”, a mai declarat artista într-o serie de postări pe InstaStory.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel