Sari la conținut

Elena Udrea mesaj către Delia: „Credeam că nu sunt făcută să fiu mamă. Dar acum știu că MAMĂ este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc”

Delia a explicat de ce nu își dorește copii, iar afirmațiile ei s-au viralizat rapid în mediul online și au dat naștere unui val de controverse. Un răspuns la afirmațiile ei l-a dat și Elena Udrea, una din femeile care se vedea doar în carieră de om politic și nicidecum de mama.

„Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescenta sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe ca nu vreau copii si m am dedicat carierei si timpul a trecut.

Apoi mai mult pentru ca astrele s-au așezat așa, nu pentru ca eram eu convinsă, la 44 de ani a pasit in viata mea, Eva- Maria. Viata mea a fost fabuloasa, împlinita, realizată, spectaculoasa, speciala pana sa apara fetita mea. Dar acum, cu ea pot doar sa spun ca e infinit mai mult.

De fapt, cred ca nici nu ar trebui comparate trăirile si viata unei femei înainte si dupa ce are un copil pentru ca sunt din alt registru, este altceva.

Si eu credeam ca nu sunt făcută sa fiu mama ca majoritatea femeilor inainte sa devină. Acum insa stiu ca mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai buna gradinita pentru copil. Mama este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc. Asa ca Delia are timp pentru a fi mama si cred ca ar fi o mama minunata si fericita, mai ales ca este preferata fetitei mele care ii fredonează toata ziua cântecele prin casa”, a transmis în urmă cu câteva momente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel