duminică, ianuarie 29, 2023

O obișnuită a emisiunilor TV, Monica Tatoiu nu a mai fost văzută de ceva vreme.

La început de an, și-a setat alte priorități, mai ales că domnia sa călătorește foarte mult, în fiecare an.

„Mai mult de 180 de zile pe an, eu călătoresc. Ar trebui să nu mai plătesc taxe şi impozite aici.  Am bătut Italia în lung şi-n lat. În vară, am fost pe toată coasta. Nu merg în locuri turistice, cunoscute de toată lumea. Am ajuns în Arhipelagul Maddalena (n.r. Sardinia). Am fost şi la schi. Eu schiez de 35 de ani şi schiez bine.”

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Din păcate, la schi a suferit un accident, care a pus-o serios pe gânduri. Invitată la o emisiune de la Pro Tv, vedeta a povestit cu seninătate că şi-a făcut testamentul şi a subliniat ce i-a cerut fiului ei să facă.

”Accidentul a fost grav. După 60 de ani, femeile fac osteoporoză, aşa că am suferit o fractură de şold. Cu noroc, s-a vindecat în 5 săptămâni. Acum sunt bine. Aş fi putut să merg la schi în Franţa. Am plecat în scaunul cu rotile, cum te plimbă ca pe sfintele moaşte, şi am sărbătorit 35 de ani de căsătorie în Aruba. Există un loc unde o să mă şi împrăştie în apă, pentru că eu nu sunt cu înmormântări şi pomeni. Mi-am făcut testamentul şi i-am spus fiului meu: «Mă iei, mă arzi şi mă împrăştii în Guadeloupe (n.r. Antilele Franceze, insule situate între Marea Caraibelor şi Oceanul Atlantic), unde este un paradis numit Le petit ilet”, a spus senină Monica Tatoiu.

Te-ar mai interesa: Decesele cauzate de boli de inimă au crescut în ti...

Sursa foto: Monica Tatoiu Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private