miercuri, septembrie 28, 2022

Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot ajuta la atenuarea durerii

Durerile de spate pot fi foarte grave și uneori îți pot împiedica activitățile zilnice. Este posibil să utilizați analgezice pentru a calma durerea, dar aceasta nu este o abordare durabilă pe termen lung pentru afecțiune.

Trebuie să consultați un medic și să luați informații cu privire la motivele acestei dureri. Cu toate acestea, de multe ori, vă puteți alina durerea urmând câteva exerciții pe care le puteți efectua acasă.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Durerile de spate ar putea fi rezultatul mai multor factori, iar un stil de viață sedentar ar putea fi unul dintre aceștia. Este important să faci sport în mod regulat, astfel încât să te ajute să te menții sănătos. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să practicați tipul potrivit de exerciții care vă vor ajuta să vă ușurați durerea.

Dureri de spate intolerabile? ACESTE exerciții pot ajuta la atenuarea durerii

Iată câteva exerciții care vă pot ameliora durerile de spate.

Slide show: Back exercises in 15 minutes a day - Mayo Clinic

1. Întindere rotațională a spatelui inferior: Întinde-te pe spate și ține genunchii îndoiți cu picioarele plate pe podea. Apoi ține umerii atinși de podea și rostogolește-ți genunchii într-o parte. Țineți această poziție timp de câteva secunde și apoi repetați din nou același lucru pe cealaltă parte. Acest lucru va ajuta la reducerea durerii de spate.

Te-ar mai interesa: La ce greutate a ajuns Monica Anghel. ”Nu am slăbi...

Knee to Chest

2. Întindere de la genunchi până la piept: Pentru acest exercițiu, întinde-te pe spate și ține genunchii îndoiți cu picioarele plate pe podea. Apoi, trageți, folosiți mâinile pentru a trage un genunchi și apăsați-l pe piept. Asigurați-vă că coloana vertebrală este atinsă de podea pentru a obține beneficii maxime. Țineți această poziție pentru câteva înainte de a vă relaxa și apoi repetați același lucru cu celălalt picior.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

✓ cat cow pose free vector eps, cdr, ai, svg vector illustration graphic art

 

3. Întinderea pisicii: Pentru această poziție, ajungeți în poziția animalelor care stau pe membrele lor, cu mâinile și genunchii atinși de podea. Apoi, trage-ți spatele spre tavan. Încet, trageți spatele și abdomenul în jos spre podea. Apoi relaxează-te încet. De asemenea, acest exercițiu vă poate ajuta să vă ușurați durerile de spate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private