vineri, septembrie 18, 2020

Dupa ce ti-ai savurat ceaiul, nu arunca plicul, ci pune-l la racit. Poti sa-l pui sub jet de apa rece si sa-l aplici apoi direct pe iritatia de pe piele de care suferi, inclusiv julituri, arsuri solare sau muscaturi de tanatari. Remediul va ajuta zona respectiva sa se calmeze, reducand inflamarea si grabind vindecarea.

La fel, poti sa aplici un pliculet de ceai (folosit si racit) sub ochi, pentru a scapa de cearcane, riduri si orice umflaturi. Poti sa faci din asta un obicei dupa ce ti-ai baut ceaiul de dimineata, si ar trebui sa-ti fie de folos pentru un aspect intinerit.

Citește și:

Pantofii urat mirositori sunt ingrozitori, mai ales pe timp de vara, cand picioarele se supraincalzesc si transpira. Dar pliculetele uscate de ceai te pot ajuta! Pune un pliculet in fiecare dintre pantofi si lasa-l sa absoarba mirosul peste noapte. Cand iti vei incalta pantofii urmatoarea dimineata, vei observa ca vor fi ca noi. Deasemenea, daca tii un plic de ceai in geanta de sport sau in masina, iti poate fi util pentru pastrarea unui miros placut.

Citește și:

In ciuda tuturor eforturilor noastre de a ne pastra frigiderele curate, intr-un fel sau altul ele intotdeauna vor capata un miros specific, ceva intre ciudat si misterios. Din fericire, si in aceasta situatie putem apela la plicurile de ceai. Pune cateva plicuri folosite de ceai intr-un recipient si lasa-le in frigider pana cand mirosul dispare. Ele au o capacitate extraordinara de a absorbi mirosurile, chiar si pe cele ciudate sau misterioase.

Citește și:

Parteneri