marți, ianuarie 25, 2022

Femeile moderne sunt ferm convinse că ele fac primul pas într-o relație și tot ele iubesc cu mai multă pasiune, însă oamenii de știință le contrazic. Nu numai că se îndrăgostesc mai repede, dar bărbații sunt primii care spun magicul „Te iubesc”. E adevărat, e vorba doar de dorința sexuală.

Motivul? Femeile sunt mult mai circumspecte, caută nod în papură chiar și celui mai tandru partener și se „abțin” din răsputeri să se implice emoțional.Psihologul Marrisa Harrison, de la Universitatea de Stat din Pennsylvania, a dovedit acest lucru, intervievând peste 170 de studenți.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu împotriva depresiei. Nu te aşt...

Sex sau iubire?

Aceștia au fost întrebați cât au așteptat până să-și declare dragostea, iar concluziile, publicate în Jurmalul de Psihologie Socială, au arătat că bărbații se îndrăgostesc în câteva săptămâni, în ce femeilor le ia câteva luni. “Asta sugerează că femeile sunt mai pragmatice decât crede societatea. Pe de altă parte, studiul a arătat că bărbații se gândesc la sex tot din primele săptămâni și sunt mari șanse ca dorința sexuală să să fie confundată cu iubirea”, spune Harrison.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private