Sari la conținut

Echinocțiul de toamnă: Noaptea se deschid porțile cerului și ni se îndeplinesc dorințele

Echinocțiul de toamnă: Noaptea se deschid porțile cerului și ni se îndeplinesc dorințele. Iată ce nu este bine să facem, dar și ce trebuie să facem.

Privit cu mare atenție în trecut, echinocțiul de toamnă nu este lipsit de superstiții. Se spune că ziua aceasta are o mare putere iar noaptea se deschid porțile cerului și ni se îndeplinesc dorințele.

În acest an, echinocțiul de toamnă va avea loc pe 23 septembrie la ora 1:04 GMT iar în emisfera nordică data aceasta marchează sfârșitul verii și începutul toamnei.

Pământul este înclinat pe axa sa, ceea ce înseamnă că pe măsură ce orbitează în jurul Soarelui luminează emisfera sudică mai mult, în funcție de locul în care se află Pământul de-a lungul orbitei sale.

Ritualuri din bătrâni

Din bătrâni, se spune că, în noaptea de 23-24 septembrie este bine să lăsăm portofelul peste noapte pe pervaz. In acest timp, el va putea colecta toata energia utila.

De asemenea, cateva monede trebuie puse intr-un borcan cu apa si lasate pe pervaz peste noapte. Dimineata, apa este turnata la o planta iar monedele sunt puse in buzunare, dar nu trebuie cheltuite.

Se spune că așa vom atrage prosperitatea și succesul. De asemenea, pentru a scapa de dificultati si a atrage prosperitatea, trebuie sa cititi urmatoarele cuvinte de trei ori:

„Fericire in locuinta, adversitate in inexistenta”.

Potrivit noutati.info, pentru noroc si prosperitate în casă, se citesc următoarele cuvinte:

„Fara rau, adu bunatate in suflet, salveaza-mi familia”.

Echinoctiul de toamna este o zi puternica de energie in care Universul aude toate dorintele umane. Pentru a face acest lucru, trebuie sa scrieti dorinta pe o bucata de hartie, sa faceti un avion din ea si sa-l lasati sa iasa pe fereastra.

Cei care locuiesc la primul etaj ar trebui sa mearga cat mai sus.

Ce trebuie să facem

In aceasta zi, nu planificați lucruri importante. Este bine să acordati mare atentie sanatatii: relaxati-va si nu va supraincarcati.

Pe 23 septembrie, ar trebui sa va treziti devreme si sa faceti un dus, acest lucru va va permite sa spalati toate energiile negative si sa obtineti un plus de energie.

Mulțumiți Universului pentru tot ce v-a dat și faceți-vă un rezumat al activităților de până acum.

De asemenea, in aceasta zi, se obisnuieste sa se mearga la cimitir pentru a onora memoria rudelor decedate.

Este necesar sa trageti toate perdelele din casa, astfel incat razele soarelui sa intre in locuinta, alungand toate lucrurile rele din ea si atragand noroc. Pe vreme calda, puteti chiar sa deschideti larg ferestrele.

Echinoctiul de toamna este un moment bun pentru a incepe o noua afacere, asa ca tot ceea ce a fost inceput si planificat se va implini cu siguranta. O persoana care incepe o noua afacere va fi inzestrata cu o energie puternica.

Ce este interzis

Tot din bătrâni se spune că este total interzis să ne certăm, să avem conflicte etc., dar lista mai cuprinde și alte interdicții:

  • nu ar trebui sa fii intr-o dispozitie proasta;
  • in ziua echinoctiului de toamna, nu este de dorit ca femeile sa se cearte cu barbatii; altfel vor trebui sa verse lacrimi timp de trei luni;
  • in acest moment este interzis sa te cufunzi in tristete, descurajare, dor, precum si sa te gandesti la rau si sa suferi;
  • femeile nu ar trebui sa mearga pe strada cu capul descoperit, altfel spiritele rele le pot patrunde in par, ceea ce le va lipsi de sanatate.

Daca stai intr-o stare sumbra toata ziua, atunci aceasta dispozitie va dura mult timp.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel