joi, septembrie 29, 2022

Daniela Simulescu, astrolog, a explicat în cadrul unei emisiuni ce schimbări aduce echinocțiul de toamnă de pe 23 septembrie, ora 4:04.

Ziua începe să scadă treptat, iar noaptea devine din ce în ce mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, scrie Dcnews.

Echinocțiul de toamnă va aduce multe schimbări pe plan național. Mai ales din punctul de vedere al resurselor. Până la Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie, instituțiile cheie vor fi nevoite să peticească anumite bugete, să găsească noi surse de finanțare, dar să și restrângă cheltuielile”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

„Uranus este foarte proeminent în astrograma echinocțiului, ceea ce mă face să cred că vor exista surprize la nivelul conducerilor celor mai importante instituții”, a subliniat astrologul.

Mesaj puternic pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrolog, sfătuiește anumiți nativi să aibă grijă! Un gest banal ar putea declanșa totul.

”În 23 septembrie, Soarele trece din Fecioară în Balanță. Trecem de la Fecioara foarte aplică, foarte ordonată, foarte pusă pe muncă în Balanță. Vom fi mai direcționați să petrecem mai mult timp cu oamenii în case, să nu mai petrecem afară.

Intrarea Soarelui în Balanță ne face mai dispuși să-i acceptăm și pe ceilalți, să facem compromisuri. Stând mai mult în casă, avem nevoie de armonie, de liniște, să ne placă, să fie lucrurile frumoase în jurul nostru.

Te-ar mai interesa: A murit Alexandru Arșinel, la 83 de ani! „Zilele î...

În același timp, în 23 septembrie Mercur retrograd se întoarce în Fecioară, ceea ce înseamnă că e cazul să începem să muncim și mai mult la promisiunile pe care le-am făcut” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 19 – 25 septembrie 2022. Și, să nu uităm, în 23 septembrie are loc și echinocțiul de toamnă.

În 24 septembrie, urmează o opoziție între Venus în Fecioară și Neptun în Pești, o opoziție între ”planeta iubirii” și ”planeta iluziei” care ne arată, de cele mai multe ori, ce nu funcționează în viața amoroasă.

Te-ar mai interesa: Cel mai nociv aliment pentru creier. Prof. dr. Vla...

În 25 septembrie, vom avea o Lună Nouă în Balanță, în opoziție cu Jupiter, care aduce o încredere superficială că le putem face pe toate.


Horoscop Balanță

În continuare, în această săptămână, Saturn se apropie de careul cu Uranus, la grad imperfect, și se va simți, din nou, mai ales în viața celor care au marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, care-și vor da seama de urmăririle a ceea ce s-a întâmplat anul trecut în viața lor.

Te-ar mai interesa: Moarte suspectă. Un medic cunoscut, din București,...

Pentru nativii Balanță, astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, anunță: ”Luna Nouă în semnul vostru, Soarele intră în semnul vostru, vă mai reveniți. Vă revine pofta de viață, vă revine un pic din vivacitate”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private