Sari la conținut

Eclipsă de Lună/ 5 mai. Zodii avertizate: schimbări MAJORE. Pot apărea evenimente bizare, deloc întâmplătoare

Horoscop zilnic
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Eclipsa de LUna

Urmează o Eclipsă de Lună, în ziua de 5 mai, eveniment astral care-și va pune amprenta cu vârf și îndesat pe destinul tuturor. Este o perioadă a emoțiilor duse la extrem, a rezolvării, într-un fel sau altul, a unor probleme care păreau fără răspuns.

Astrologii atenționează că, sub influenţa Eclipsei de Lună, cele mai sensibile aspecte sunt cariera și relațiile cu cei din jur.

Prin urmare, toate cele 12 zodii ar trebui să se pregătească de schimbări majore luna aceasta.

Perioada dintre cele două eclipse: 20 aprilie – 5 mai, ne face să fim foarte atenți. Pentru că pot apărea tot felul de evenimente speciale, situații neprevăzute sau bizarerii, care nu sunt deloc întâmplătoare, potrivit astrosens.ro.

Eclipsă de Lună: Berbec- Noroc în dragoste

Eclipsa de Lună va inflența Berbecii în plan emoțional, astfel că aceștia vor experimenta sentimente intense în luna mai.

De asemenea, aceștia simt nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, iar odată ce vor face acest lucru se vor simți mult mai fericiți și împliniți. Apropierea de partener este foarte importantă în ultima lună de primăvară, însă surprizele apar și în plan financiar. Aici, Berbecii sunt cei mai norocoși din zodiac.

Taur- Noroc, schimbări majore

Luna mai este luna ta, așa că eclipsa atrage și mai multă atenția asupra acțiunilor tale. Vei trăi momente intense, însă norocul se va revărsa asupra ta și ai șansa să restabilești echilibrul și să faci schimbări majore.

Este un moment foarte bun pentru a lega noi prietenii cu oameni de la care vei avea foarte multe de învățat, însă dacă ești suficient de atent poți să-ți găsești chiar și sufletul pereche.

Gemeni- Profită de oportunități

Odată cu Eclipsa de Lună din mai va trebui să înveți să profiți cu tot curajul de oportunitățile care apar în viața ta. Chiar dacă este o lună intensă, vei scăpa de orice lucru te ține pe loc sau încearcă să îți pună bețe în roate.

Te gândești tot mai mult la modalitățile prin care poți evolua în plan personal și profesional, așa că este posibil să pui în practică proiecte foarte ambițioase.

Eclipsă de Lună: Rac- Claritate în decizii

Dacă în luna aprilie ai fost destul de confuz cu privire la relația de cuplu, eclipsa va face ca lucrurile să fie mult mai clare în mai. Știi exact cum să rezolvi problemele care apar între tine și partener, iar acest lucru va aduce foarte multă bucurie și pozitivism în viața ta.

Comunică mai mult cu persoana iubită și încearcă să îi accepți punctul de vedere chiar dacă nu se potrivește cu al tău.

Leu- Succes în carieră. Atenție la cei din jur

Luna mai este extrem de bună pentru carieră și finanțe, așa că vei avea succes cu proiectele în care te vei implica. Astrele spun că nu ar trebui să te bazezi pe ajutorul colegilor, deoarece unele persoane pot avea interese ascunse.

Ai încredere în abilitățile tale și vei vedea că lucrurile vor merge mai bine așa. Cu toate acestea, este bine să păstrezi o atitudine prietenoasă și să comunici deschis cu persoanele din jurul tău.

Fecioară- Un carusel de sentimente

Luna mai va aduce norocul în viața ta, așa că eforturile depuse în ultima perioadă vor da roade. În această perioadă este foarte ușor să treci de la o stare la alta, așa că poți fi foarte entuziasmat sau ușor irascibil.

Cu toate acestea, nu te vei da înapoi de la planurile pe care le ai în ultima lună de primăvară și vei avea rezultate foarte bune. Este posibil să faci anumite achiziții foarte importante, însă astrele spun că trebuie să te gândești foarte bine înainte de a face acest lucru.

Eclipsă de Lună: Balanță- Evită certurile, posibilă despărțire

Balanțele vor trece prin momente dificile luna aceasta, iar eclipsa va intensifica certurile cu partenerul. Ați ajuns într-un punct critic, iar situația creată vă face la fel de nefericiți. Astrele arată că ar trebui să luați o pauză pentru a vă pune gândurile în ordine, astfel încât să puteți decide cu mintea limpede care este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru relația voastră.

Dacă totul se va termina cu o despărțire, nu uita că oamenii pleacă din viața ta cu un motiv și este bine că se întâmplă acest lucru.

Scorpion- Oportunități financiare

Norocul se revarsă asupra ta în plan financiar, unde vei descoperi o mulțime de oportunități. Chiar dacă cei din jur îți vor oferi o mulțime de sfaturi cu privire la investiții și afaceri, cel mai bine este să îți asculți intuiția.

Urmează o perioadă destul de aglomerată, așa că va trebui să ai mai multă grijă de tine pentru ca stresul peste măsură să nu îți dea bătăi de cap.

Săgetător- Atenție la sănătate

Orice îți propui în această lună vei reuși să duci la bun sfârșit, așa că putem spune că luna mai este foarte promițătoare pentru tine. Eforturile depuse la locul de muncă dau roade în sfârșit, așa că ar trebui să te pregătești pentru promovări și bani mai mulți.

Un aspect al vieții tale care necesită mai multă atenție este sănătatea, așa că nu ar strica să mergeți la un control de rutină pentru a fi siguri că nu există motive de îngrijorare.

Eclipsă de Lună: Capricorn- Motivație și perseverență

Luna mai va aduce o mulțime de noutăți în viața ta. Fie că este vorba de noi oportunități în carieră sau o nouă relație, trecerea la o altă etapă a vieții tale îți va aduce motivație și perseverență.

Unele schimbări te pot da peste cap, însă nu ar trebui să îți bați capul prea mult cu acest lucru. Astrele îți recomandă să trăiești momentul și să ai încredere în abilitățile tale.

Vărsător- O nouă atitudine, mai pozitivă

Luna aceasta vei adopta o atitudine pozitivă, așa că eșecurile nu te vor speria. Vei profita din plin de fiecare oportunitate care apare în viața ta și nu te vei da bătut niciodată.

Această atitudine te va ajuta mult, însă vei simți acest lucru abia la începutul verii, când climatul cosmic va fi mai favorabil. Totuși, această perioadă va fi pentru timp petrecut cu cei dragi, în natură sau în locurile în care îți doreai să ajungi de mult timp.

Pești- Perspectivă nouă

În luna mai ești deschis astfel încât să cunoști oameni noi, de la care vei avea foarte multe de învățat. Această perspectivă nouă pe care o vei căpăta asupra vieții te ajută să duci la bun sfârșit obiectivele proiectate la sfârșitul lunii aprilie.

De asemenea, anumiți oameni din trecut se pot întoarce în viața ta și este bine să fii pregătit să impui limite serioase, astfel încât aceștia să nu strice echilibrul pe care l-ai creat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel