sâmbătă, decembrie 10, 2022

Cum vor fi afectate zodiile de Eclipsa de Lună din 8 noiembrie 2022? Capricornii și Balanțele sunt cele mai afectate dintre zodii.

Luna noiembrie, deși mai săracă în evenimente astrologice, se va resimți serios în buzunarele, portofele și conturile noastre.

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Vizibilă pentru cei din Estul Rusiei, Japonia, Australia, Oceanul Pacific, vestul şi centrul Americii de Nord.

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. Parcă omenirea ar vrea să renunțe la obiceiuri vechi, dar parcă trecutul nu o lasă.

Te-ar mai interesa: 5 semne timpurii ale bolii Parkinson. Apar cu ani ...

Pe plan personal, cei care se știu cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător nu vor avea o perioadă liniștită. Aceia care au curaj să schimbe, vor fi susținuți. Ceilalți care se tem vor fi luați pe sus de către Uranus, care nu stă de obicei la discuții. Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi. Cu alte cuvinte, vom conștientiza vrând-nevrând unele obsesii, atașamente bolnăvicioase și o strategie financiară defectuoasă. Lipsa echilibrului ne va dăuna enorm.

Berbec – Un nou sistem de valori!

Prima parte a lunii se anunță transformatoare pentru tine, atât din perspectiva financiară cât și relațională. Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie te îndeamnă să-ți redefinești propriul sistem de valori, să descoperi metode noi și flexibile de a-ți gestiona resursele și să cântărești cu atenție semnificația unor anagajamente relaționale. Noi perspective, mai multă libertate și spontaneitate te așteaptă din a două parte a lunii.

Te-ar mai interesa: „Nu văd”. Judi Dench se luptă cu o boa...

Taur – Schimbări radicale în parteneriate!

O luna în care vei capăta o altă viziune asupra noțiunii de parteneriat și care-ți va deschide noi perspective de creștere. Eclipsa totală de Lună din propriul tău semn din 8 noiembrie te va ajuta să conștientizezi care sunt acele relații sau colaborări potrivite ție și care au nevoie să fie încheiate. În a doua parte a lunii, profunzimea și analiza de care dai dovadă te vor sustine în a te deschide către perspective financiare noi și avantajoase.

Te-ar mai interesa: 3 lucruri pe care să nu le ții sub pat. Pot atrage...

Gemeni – Schimbări imprevizibile!

Începi luna conectat și profund focusat pe latura materială și practică a vieții, dar și pe îmbunătățirea eficienței și a productivității în munca realizată. Însă, eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie aduce schimbări imprevizibile în viața ta fortându-te să te repoziționezi vis-a-vis de orice fel de situație care pare să creeze o presiune prea mare în viața ta. A două parte a lunii, anumite alianțe și asocieri vor căpăta importanță.

Te-ar mai interesa: De ce să bei ceai zilnic? Efectul pe care îl produ...

Rac – Adevăruri eliberatoare!

În ciuda dorinței de mai multă conexiune, apropiere sau implicare în acele relații sau proiecte semnificative pentru tine din prima parte a lunii, eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie te va confrunta cu realitatea unor situații sau relații de care ai nevoie să te eliberezi. Din a două parte a lunii, vei deveni mai practic în abordare, căutând să-ți organizezi viața într-un mod cât mai asumat, dar și cu mai multă satisfacție și împlinire.

Te-ar mai interesa: Băutura care crește riscul de demență. Mulți român...

Leu – Un cadru fizic și emoțional mai sigur!

Stabilitatea și securitatea ta fizică și emoțională, dar și a familiei tale, sunt în centrul atenției, ceea ce poate antrena reale modificări în spațiul în care locuiești. Însă, eclipsa totală de Lună din Taur din 8 noiembrie va scoate la suprafață, într-un mod direct și tranșant, orice fel de persoană, mediu sau relație care îți amenință această stabilitate, forțându-te să te repoziționezi. A doua parte a lunii vine cu perspective mult mai pozitive, scoțând la iveală unicitatea și creativitatea care-ți sunt caracteristice.

Fecioară – Un nou adevăr personal!

O primă parte a lunii extrem de interactivă și dinamică, atât fizic cât și intelectual. Ideile tale și modul în care le expui pot capăta un vibe motivațional puternic, adunând în jurul tău mulți adepți, dar și admiratori. Însă, eclipsa totală de Lună în Taur va naște adevărate controverse și lupte de idei, întrucât nu toată lumea agreează noul tău adevăr personal, ceea te va face să te distanțezi de acei oameni sau medii care te presează sau limitează în orice fel. A doua parte a lunii te găsește mai introvertit și mai conectat la nevoile emoționale sau mediul familial.

Balanță – Valori și perspective diferite!

Începi luna investindu-ți resursele în acele lucruri, activități sau relații care îți amplifică bucuria și valoarea de sine. Însă, eclipsa totală de Lună din Taur din 8 noiembrie va testa stabilitatea unor angajamente sentimentale sau profesionale în condițiile unor diferențe radicale de perspective sau valori, forțându-te să alegi ce consideri că meriți cu adevărat. A doua parte a lunii va fi, însă, mult mai interactivă și cu o atmosferă mai pozitivă, stimulându-te atât fizic căt și mental.

Scorpion – Chestiuni emoționale neașteptate

Începutul de lună se anunță plin de dinamism și energie, întrucat ești determinat în a-ți evidenția personalitatea și potențialul indiferent de obiectivele setate. Însă, eclipsa de lună din Taur din 8 noiembrie te confruntă cu chestiuni emoționale neașteptate, punând la îndoială stabilitatea sau durabilitatea unor proiecte sau relații. Atmosfera se mai detensionează în a doua parte a lunii, când te concentrezi mai mult pe îmbunătățirea sectorului financiar, dar și pe acele activități sau relații care îți amplifică bucuria de viață.

Săgetător – Vindecare și realiniere!

Un veritabil proces de introspecție interioară te face să fii mult mai privat, mai retras și poate mai nostalgic în prima parte a lunii. Analizezi cu atenție lucruri, relații sau evenimente trecute care încă nu au fost vindecate, iar eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie va atinge locul cel mai dureros, îndemnându-te să fii mai conștient de nevoile tale emoționale și spirituale. Însă, atmosfera devine mult mai relaxată și mai pozitivă din a două parte a lunii, iar tu vei fii pregătit pentru noi începuturi.

Capricorn – Reevaluarea unor relații sau proiecte!

Prieteniile și relațiile cu persoane influențe în mediul social, un proiect de grup sau la nivel de comunitate, o socializare direcționată strategic vor fi extrem de importante pentru tine pe parcursul acestei luni. Însă, Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie poate să pună la indoială stabilitatea sau eficiența unor proiecte sau relații, impulsionându-te să te repozitionezi vis-a vis de anumite persoane. În a doua parte a lunii, devii mai introspect și mai sceptic căutând să cântărești mai profund ce ai cu adevărat nevoie.

Vărsător – Schimbări de fundație!

Aspirațiile, ambițiile și rolul tău profesional sunt foarte importante pentru tine, în prima parte a lunii, iar tu ai șansa să te evidențiezi și să-ți amplifici impactul și autoritatea. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie poate să vină cu schimbări neașteptate vizând căminul, familia sau o situație emoțională, forțându-te să iei o decizie importantă. A doua parte a lunii te găsește totuși mai relaxat și mai dornic de mai multă libertate, independență și oameni cu interese asemănătoare ție.

Pești – Depășirea limitelor!

Orice metodă fizică sau intelectuală de expansionare a orizonturilor, o călătorie, o nouă filozofie de viață, o nouă cale spirituală vor fi în centrul atenției tale la început de lună. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie te provoacă în a deveni mai spontan și mai liber în gândire, mai curajos în depășirea unor limite, atingând totuși subiecte sensibile și mai chiar dureroase. În a doua parte a lunii, cariera și rolul tău profesional vor necesita o mare pare din prezența și implicarea ta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private