sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Irina Lungu

Actrița Edith Gonzales i-a lăsat fiicei sale Constanza o scrisoare emoționantă pe profilul acesteia de Instagram.

Deși mereu cu zâmbetul pe buze și cu optimism debordant, Edith Gonzales a pierdut lupta cu cancerul ovarian, lăsând în urmă fani și familie răvășiți de durere.

Însă a avut timp să îi dedice fiicei sale o emoționantă scrisoare pe Instagram. Constanza Creel, fiica actriței Edith Gonzales va păstra, cu siguranță, aceste rânduri adânc în inima sa.

Scrisoarea descrie dragostea pe care actrița o simțea pentru fiica ei în vârstă de 14 ani: ”Într-o zi, ți-ai anunțat venirea, ai pus monopol pe corpul meu și l-ai transformat. Am simțit cum te dezvoltai plenar, minunat. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma.

Încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte hotărâtă, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd devenind o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei, potrivit newsbeezer.com. Constanza este rezultatul poveștii de iubire dintre Edith Gonzalez și politicianul Santiago Creel și singurul copil al actriței, ea și Lorenzo Lazo, partenerul ei de viață, neavând urmași.

Lorenzo Lazo din păcate se află în fața celei de-a doua tragedii din viața lui, cancerul răpindu-i și prima soție.

Edith Gonzales, actrița originară din Mexic avea 54 de ani și era cunoscută publicului român mai cu seamă din telenovela ”Inimă sălbatică”, de un mare succes în țara noastră.

Sursă foto: Instagram