marți, iunie 28, 2022

Super Luna Roșiatică sau Sângerândă cum a fost supranumită, de pe data de 15 mai a putit fi observată în plina sa superbitate, însă astrologii ne avertizează asupra efectelor ce le va produce.

Fenomenul Lunii Pline se produce în general de două ori pe an, chiar în faza de lună plină, atunci când Soarele, Pământul şi astrul nopții sunt perfect aliniate.

Astrologii susţin că Superluna roşie s-a aflat  în Scorpion şi aduce tensiuni la nivel mondial.

Te-ar mai interesa: Mesaje de Sfinții Petru și Pavel. Cele mai frumoas...

Cum ne afectează acest fenomen ne explică pe larg astrologul Cristina Demetrescu.

„Este o eclipsa complicată chiar dacă ea s-a produs, nu am scăpat de ea. Este una din multiplele eclipse care au loc în primul rând pe această axă financiară.

Scorpionul este o zodie implicată pe axa Taur-Scorpion ce are legătură cu banii pe care îi avem şi banii pe care îi datorăm sau banii de care am avea nevoie noi să ne realizăm toate scopurile şi toate aceste temeri legate de viitor şi de situaţiile acestea care se înfundă din ce în ce mai tare.

Eclipsa se formează şi cu o tensiune la planeta Saturn în Vărsător care aduce îngrijorări la nivel colectiv, adică nu este doar o persoană care se trezește într-o situaţie de genul acesta, ci,probabil, că există un marcaj colectiv şi chiar la nivel mondial.

Te-ar mai interesa: Atenție! Telefoanele mobile, mai periculoase decât...

Acum Luna este o planetă care are legătură cu emoțiile noastre, iar în zodia Scorpionului nu se simte foarte bine, motiv pentru care această perioadă cât şi perioada care va urma până la sfârşitul acestei luni mai aduce emoții suplimentare.

Aduce pentru unii nevoia de a controla din ce în ce mai mult, atunci când deja văd că situaţia este practic înfundată şi este imposibil, motiv pentru care se creează tot felul de tensiuni şi tot felul de ciocniri între principii.

Te-ar mai interesa: Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Este interzis să ...

Eu zic că ar putea să fie începutul sfârșitului acestui dezastru cu care ne confruntăm în ultima perioadă. Destinul este în conjuncție cu Algol care se numește Steaua Demon şi care cred că este responsabilă pentru toată urâțenia pe care am văzut-o în ultimele luni.

Conjuncturi undeva spre finalul acestei luni mai se mai desprind, dar ele sunt în tensiuni cam de anul trecut”, a explicat astrologul Cristina Dementrescu la News Hour with CNN.

Te-ar mai interesa: Ambrozia, coșmarul românilor. Simptomele alergiei ...

După cum se poate observa, urmează o perioadă în care LUNA va avea legături cu emoțiile noastre care se vor suplimenta.

Va fi nevoia unora de control, motiv pentru care se vor crea tensiuni și ciocniri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private