Sari la conținut

Ritualul magic de purificare și intenție pe care îl puteţi face la fiecare lună plină

Luna Plină este un moment de intensitate maximă, atunci când se stabilesc intențiile. Momentul de Lună Plină este deosebit de propice pentru a ne reseta mental.

Suntem mai receptivi la partea spirituală, la eul nostru interior, şi putem să ne punem dorinţe şi rezoluţii mult mai clar. Este un moment în care ne putem stabili să renunţăm la lucrurile din viaţa noastră care nu ne mai sunt de folos. Putem renunţa la relaţii toxice, la vicii sau la o atitudine lipsită de determinare. Pe principiul cere şi ţi se va da, momentul de Lună Plină ne deschide o nouă ocazie de a ne atrage binele şi prosperitatea.

Pentru a ne încărca cu energia Lunii, este recomandat să ne reconectăm cu sinele nostru interior, să facem linişte, să oprim radioul şi televizorul şi să ne vizualizăm dorinţa. Să ne concentrăm pe ceea ce ne dorim şi să fim convinşi că dorinţa noastră se va materializa.

Acompaniaţi-vă de lumânări, beţişoare parfumate, cristale, talismane, icoane, amulete şi deschideţi larg fereastra, pentru ca energia binefăcătoare a Lunii să vă  învăluie. Dacă doriţi, puteţi asculta şi muzică de relaxare.

Ritualul de Lună Plină se poate face chiar în noaptea Lunii Pline, dar şi cu o noapte înainte.

Este vorba de concentrare, de vizualizare a ceea ce ne dorim, de verbalizare, de conştientizare.

Luna septembrie începe și aduce zodiilor magie și energie. Încă din a doua zi a lunii, 2 septembrie, vom avea o frumoasă Lună plină în semnul Peștilor. În acea zi avem o mulțime de alte aspecte: Venus opoziție cu Saturn, Mercur trigon Saturn și Soare trigon cu Uranus.

Este o lună plină destul de aproape de Pământ, în ciuda faptului că nu este o Super Lună. Iar acest moment ”vorbește” despre sensibilitate. Iar Uranus aduce un romantism electrizant.

În noaptea dintre 1 și 2 septembrie vedeta pe cer va fi Luna Plină în Pești. Emoția și blândețea acestui semn elevat ne va influența prima jumătate a lunii septembrie.

Uranus se va alinia perfect cu prima Lună Plină din septembrie. Uranus reprezintă schimbarea și transformarea; astfel, vom fi obligați să ne trezim și să reflectăm asupra vieții noastre, pentru a obține o perspectivă nouă asupra lucrurilor din jur.

Astrele ne vor încuraja sa privim lucrurile dintr-o lumina nouă, să ne lăsăm conduși de intuiție și să luăm deciziile pe care noi le consideram potrivite pentru viitor.

Uranus în aliniere armonioasă cu Luna Plină este un eveniment care aduce treziri puternice in sufletele noastre. E posibil să ne schimbăm total optica și planurile.

Pentru a ajuta momentul de intenție la Luna Plină, scrie pe o coală declarația ta de intenție pentru viitorul apropiat. Aprinde lumânări albe și roagă-te în apropierea cristalelor recomandate la Luna Plină: Piatra Lunii și cuarțul roz. Piatra lunii este o piatră cu totul specială. Energia ei este una blândă, feminină. În India este considerată o piatră sacră, aducătoare de noroc. Se oferă cadou de nuntă, pentru a aduce armonie în căsnicie. În nopțile cu lună plină capătă puteri magice. De aceea, efectele acestei pietre se pot amplifica în astfel de nopți.

Finalizează-ți declarația de intenție spunând: ”Așa este și așa va fi. Amin.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel