miercuri, septembrie 22, 2021

Efectele nebănuite ale pandemiei. Femeile vor acum sâni mai mici!

În contextul pandemiei de coronavirus, toate obiceiurile și modul de a trăi sau de a privi viața au fost supuse unei modificări. Oamenii

au încercat să regândească viața de zi cu zi. Izolarea la domiciliu a schimbat percepțiile populației asupra a ceea ce este important și vital.

Multe domenii economice, sociale, politice au sucombat. Medicina estetică, de exemplu, s-a reorientat. Femeile nu au încetat să-și dorească să fie frumoase, dar tind spre un etalon de frumusețe diferit. Renumitul chirug plastician Constantin Stan, a vorbit, la Medika TV, care sunt tendințele în materie operații estetice.

Internetul schimbă etalonul frumuseții

Dr. Constantin Stan a ținut să sublinieze că, în zua de azi, etalonul frumuseții este dat,

în cea mai mare măsură, de conturile de socializare. Cine are mai mulți follower-și dictează trendul frumuseții.

„Frumusețea este judecată acum prin criterii și prin prisma a ceea ce cineva postează. Dacă are un număr de follower-și, acela este etalonul. Dacă a postat o fotografie cu niște buze, ăla este etalonul. Dacă este vedetă la Hollywood, acela este etalonul. Cine are puterea mai mare de a veni în conțtiință și de a influența mintea, ca o picătură chinezească să influențeze lucrurile, ăla câștigă. Pentru că, în final, acolo în spate, spune „Cum creștem noi rating-ul aici? Cum putem să

mai aducem și să mai asociem cu altă imagine, ca să vindem asta?”, a punctat celebrul medic plastician.

Medic estetician. Femeile vor acum sâni mai mici!

Dr. Constantin Stan a vorbit în exclusivitate despre tendințele în materie de operații estetice care vizează bustul femeilor. În mod neașteptat, din ce în ce mai multe femei vor acum un bust mic.

„Se poartă modelul mai mic, iar eu sunt recunoscut că le încurajez pe femei să aleagă asta. Pacientele vorbesc: „Nu te duce la doctorul Stan că pune proteze mici!” Doctorul Stan nu pune sâni mici. Face sâni naturali, proporționali, în care trebuie luate în calcul

criteriile frumosului. Într-o zi pacientele vor aprecia acea frumusețe și naturalețe pe care o are sânul.  Sunt paciente care mi-au spus: „Vă mulțumesc că nu m-ați lăsat să fac o prostie!””, a spus dr. Constantin Stan.

Mai mult decât atât, medicul, inspirat de alte studii în domeniu, a reușit să creeze un model de proteză mamară similară formelor naturale ale sânilor.

„Sunt singurul doctor din chirurgia estetică din lume, pentru că doctorul John Tebes, cel care a creat primele proteze anatomice așa cum a gândit și le-a desenat el, care are șansa să folosească în cariera lui proteza

pe care am gândit-o am desenat-o am creat-o acum 11 ani cu o firmă din Germania, după mintea unui doctor”, a mai spus dr. Constantin Stan.

 

Ultimele stiri