sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Irina Lungu

Liposucția a avut anii ei de glorie, dar acum a venit vremea inovației. Un cunoscut estetician american a pus la punct o procedură mult mai prietenoasă de a elimina excesul de grăsime.

Medicului i se părea învechită liposucția clasică, așa că a adus pe piață ceva nou și revoluționar, care deschide calea noilor proceduri în estetică.

Dr. Aaron Rollins este specialist în chirurgie plastică la New York și a inventat procedura ”Air Sculpt”. Domnia sa a declarat că a dorit să aducă o schimbare radicală în industrie.

Procedura Air Sculpt este neinvazivă și extrage, pur și simplu, celulele grase din părțile nedorite.

Grăsimea este extrasă din zonele cu ”probleme” fără ace, fără bisturiu, fără cusături! La o intervenție de liposucție nu ai voie să extragi mai mult de 5 l de grăsime.

Elite Body Sculpture este singura care pune la dispoziție acest tip de liposucție și deja nu mai face față cererilor. Lista de așteptare este, la ora actuală, de trei luni de zile. Și asta fiindcă în câteva ore poți plecat cu un trup nou, sculptat. Medicul Aaron Rollins te scapă de excesul de pe coapse, șolduri sau brațe în câteva ore, cu cea mai prietenoasă metodă de liposucție aflată pe piață, la ora actuală, potrivit unui interviu New York Post.

Anestezia nu mai este totală, ci locală. Cu ajutorul unui dispozitiv, celulele grase sunt aerate, mărindu-și masa, fiecare celulă ajungând de mărimea unui cruton. Apoi este culeasă fiecare celulă, medicul explicând: ”Le culegem ca pe coacăze, doar că extragem mii și mii, în decursul unui minut.”

Inocularea aerului nu este neplăcută, ai sentimentul unui masaj. Dr. Rollins este de părere că procedura Air Sculpt este foarte prietenoasă, atacă doar grăsimea, pe care o extrage într-un recipient, la fel cum se întâmplă și în varianta clasică, doar că în acest caz, nu mai suferă nicio altă parte a corpului.

Liposucția clasică extrage atât celulele grase, cât și țesut sau masă musculară, iar organismul se reface mai greu.

Rezultatele sunt vizibile imediat, iar pacienta se poate admira în oglindă pe parcursul intervenției. Air Sculpt este supranumită intervenția pe care o poți face în pauza de prânz.

Liposucția clasică este mai ieftină decât procedura Air Sculpt, fiindcă se poate realiza și cu 1.500 dolari, dar rezultatele se văd în 10 zile.

Air Sculpt are rezultate vizibile în 48 de ore, iar prețul unei intervenții începe de la 5.000 de dolari.