Sari la conținut

Ele sunt cele mai prefăcute femei din horoscop. Feriți-vă de ele!

Cele mai prefacute femei din horoscop. Prezent in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, Mihai Vorophievici a prezentat topul celor mai inselatoare zodii feminine. Aflati care sunt si feriti-va de ele!

„Dacă toată lumea ar fi numai cu calități pozitive atunci nu ar mai da laptele în foc, nu ți-ar mai țiui o ureche, nu ți s-ar mai zbate un ochi, pentru că nu ar mai vorbi nimeni de tine, nu te-ar mai pomeni și ar fi totul monoton. Minunile astea se întâmplă cu câteva zodii care au din nativitate ceva negativ cu care ies în față: prefăcătorie, minciună, stilul acela de a înflori lucrurile”, a explicat Mihai Voropchievici.

Cele mai prefacute femei din horoscop

BALANȚĂ – Și doamnele din zodia Balanței, fără să le menajăm, au un gen de mândrie și de prefăcătorie care poate să câștige teren și un avantaj. O fac din dorința de a mișca lucrurile, de a face dreptate.

Citeste si:

GEMENI – Doamnele din zodia Gemeni sunt unele dintre cele mai înșelătoare, prefăcute persoane, pentru că folosesc aceste lucruri ca să-și atingă scopul.

PEȘTI – Nativele din Pești caută să fie drăguțe cu toată lumea, sunt bune la suflet, sar în ajutorul fiecăruia, de multe ori nici nu au putere să se supere pe cineva, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Cum să te rogi ca să scapi de toate relele

Mihai Voropchievici spune că este bine să ne rugăm dimineața, la ora 10:00, la ora 13:00 și seara, înainte de culcare.

„Există rugăciunea individuală și rugăciunea colectivă. Forța este dacă aceeași rugăciune o facem toți trei. Și dacă ne ținem de mână, forța e și mai mare. Rugăciunea să fie de mulțumire. Toți facem greșeala să venim cu rugăciune de cerere.

Rugăciunea pleacă din vârstă, din experiența anilor, din necesități, din mulțumire. Tu trebuie să mulțumești mereu Divinității. Toate aceste entități vin cu încărcătura lor.

Eu când mă rog, spun tot numele ca să se știe, ca o scrisoare. Eu în primul rând mulțumesc, pentru mine, pentru familia mea. Am depistat pe parcurs că nu trebuie să fii egoist.

Am învățat că dacă sunt undeva pe drum, orice moment de pauză îi mulțumesc lui Dumnezeu. Ceea ce îți va da e al tău.

Când am mulțumit pentru un lucru pe care nu-l aveam, acel lucru a venit. Este bine să ne rugăm dimineața, la ora 10:00, la ora 13:00 și seara, înainte de culcare.”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.