marți, august 9, 2022

Psihologul Cristian Andrei a dezvăluit care este cea mai mare minciună pe care bărbații o spun femeilor. Prezent în podcastul lui Cătălin Măruță, psihologul a vorbit despre relații și a răspuns la întrebări interesante, la care și femeile și bărbații au curiozitatea să afle un răspuns.

Cea mai mare minciună pe care bărbații o spun femeilor, a fost una dintre întrebările pe care Cătălin Măruță i-a adresat-o psihologului.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Ce plantă ți se potrivește în funcție de...

Cristian Andrei: „Cea mai mare minciună pe care o spun bărbații e “te iubesc”. Pentru că bărbații nu iubesc ca femeile. Femeile simt această iubire ca fiind o aparteneță, o exclusivitate. Femeia iubește extrem de frumos. Femeia iubește și mersul bărbatului, și prezența lui, și mirosul lui, și faptele lui. Bărbatul iubește sânu’ stâng și sânul drept, să fie amândoi acolo, iubește fesele, picioarele, dacă iubește fața, înseamnă că o iubește pe mama lui.


Cristian Andrei: Iubirea bărbaților este o frustrare

Când bărbatul ajunge să spună “te iubesc” înseamnă că deja e ratat. În sinea lui, după concepția lui. De ce? Pentru că e convins că acea femeie nu o să fie a lui, și de aia îi spune că o iubește. În relație, el învață că femeia are nevoie de asta și o spune ca pe o minciună. Când bărbatul e îndrăgostit rău, nici nu e în stare să spună te iubesc, exact ca în piesa lui Dan Teodoescu. Te iub…Ăla e un bărbat care iubește.”

Te-ar mai interesa: Dr. Laslău: Sucul de lămâie, mai puternic decât pa...

Cristian Andrei: Și femeile fac acest lucru

Cristian Andrei nu s-a oprit aici și a continuat dialogul, dezvăluind care este cea mai mare minciună pe care bărbații o aud din partea femeilor.

„Aproape toate! Și nu exagerez. Adică verbalitatea este făcută să disimuleze realități. Și femeile fac acest lucru. Dar cea mai gravă este minciuna dintre bărbați și femei”, a spus Cristian Andrei în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Te-ar mai interesa: Ți se decojește pielea după o arsură solară? Desco...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private