miercuri, mai 25, 2022

Pentru că trupurile noastre sunt asaltate constant de diferite toxine pe care le asimilam, medicii nutriționiști spun că detoxifierea organismului este esențială. Pentru ca tu sa te bucuri de energie si pofta de viața, cheia a fost divulgată de un medic nutriționist.

Elementul MIRACULOS în detoxifierea organismului. Nutriționist: „Minim 25, 30 de ml pentru fiecare kilogram corp”

Ultima modă în materie de sănătate o constituie detoxifierea. Pe scurt, chiar dacă te alimentezi ca la carte și duci un mod de viață sănătos, corpul tău acumulează toxine. Medicul nutriționist Laura Ene spune care este  cea mai bună detoxifiere. De asemenea, nutriționistul subliniază că eliminarea toxinelor înseamnă și relaxare, mese regulate și rugăciune.

Te-ar mai interesa: Hepatita misterioasă la copii sau variola maimuței...

„Un detox foarte bun l-am putea face ținând un anumit interval de timp în care mâncăm. Adică, dacă am reușit să mâncăm într-un interval de 8, maxim 10 ore, într-o zi și am reuși să păstrăm intervalul de noapte, de la ora 7, 8 până dimineață, liber de mâncare , cu apă și cu ceai, iată că, în fiecare zi, putem să pornim la un detox de seară. Pentru că cel mai bun detox se face cu apă. Apa este elementul miraculos care ne ajută să ne detoxifiem cu adevărat”, spune Laura Ene.

Sursa: Unsplash

Apă trebuie calculată în funcție de greutatea fiecăruia, spune nutriționistul. Minim 25, 30 de ml pentru fiecare kilogram corp.

Te-ar mai interesa: Reguli pentru o slăbire corectă şi definitivă. Sca...

„Depinde de numărul de kilograme pe care îl avem. Minim 25, 30 de ml pentru fiecare kilogram corp. Asta înseamnă la 100 de kilograme, dacă o persoană are 100 de kilograme, are nevoie să bea între 2 litri jumătate și 3 litri. Dacă este foarte cald afară, transpiră, face efort fizic și se deshidratează, cu siguranță e nevoie de mai mult.

Ar trebui să fie un regim pentru toată viața: să bem cel puțin acei 2 litri de apă, să ne odihnim, pentru detoxifierea înseamnă și relaxare, energie pe care ne-o luăm din somn, înseamnă mese regulate, înseamnă lipsa intoxicării cu tot felul de coloranți, conservanți, care se regăsesc în spatele etichetelor”, a conchis Laura Ene – medic nutriționist, potrivit digi24.ro.

Te-ar mai interesa: Chisturile dentare: Cauze, simptome, tratament. Dr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private