duminică, iunie 4, 2023

Elena Băsescu, cunoscută atât ca fiica fostului președinte, Traian Băsescu, cât și pentru activitatea sa politică, este o adevărată apariție de fiecare dată când iese în public.

Ca de fiecare dată, și acum, EBA și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu ultima poză postată.

Elena Băsescu are trei copii. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Pe parcursul anilor Elena Băsesccu şi-a operat nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat sprâncenele. După aceste transformări putem deduce că fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a devenit dependenta faţă de aceste metode de înfrumuseţare.

Unele voci spun că EBA a umblat și la pomeți și și-a injectat diverse subtanța pentru a-i contura mai bine.

Unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram a întrebat-o, la un moment dat, dacă și-a făcut implant de gambe, răspunsul acesteia venind imediat: ‘le-am făcut pe bandă, în sala de fitness‘.

Ultima poză cu care Elena Băsescu a făcut furori pe rețelele sociale

Vedeta a slăbit spectaculos și se mândrește cu un trup de invidiat. Fostul fotomodel poate purta orice ținută pentru că toate îi vin extrem de bine. În plus, Elena Băsescu chiar are o linie vestimentară unde croiește ținute asortate pentru familia sa, dar și pentru vânzare.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private