joi, august 18, 2022

Elena Băsescu a ținut pagina tabloidelor multă vreme, însă în ultima perioadă aceasta a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se bucura de o viață normală.

Mezina fostului președinte Traian Băsescu este recunoscută în lumea mondenă pentru pasiunea pentru operațiile estetice.

Elena Băsescu în tinerețe

Deși a fost înzestată încă din naștere cu trăsături frumoase, vedeta a dorit odată cu trecerea anilor să și le scoată în evidență, ba chiar la unele să mai lucreze puțin, totul cu ajutorul unor operații estetice. Ei bine, nu mai este un secret, căci marea majoritate a prezențelor din showbiz-ul național cât și internațional recurg la intervențiile medicilor esteticieni.

Te-ar mai interesa: 6 „toxine” extrem de periculoase: Efec...

Câte operații estetice are Elena Băsescu

Pe parcursul anilor Elena Băsesccu şi-a operat, din motive doar de ea cunoscute, nasul, şi-a injectat colagen în buze, apoi şi-a tatuat sprâncenele.

Elena Băsescu și-a schimbat și dantura, promovând intens imagini cu ea zâmbind, arătându-și dinții. Schimbarea este vizibilă, aceasta fiind foarte încântată de rezultat. Fiica cea mică a fostului președinte al României, a fost deputat și europarlamentar câte un mandat, dar a activat și ca fotomodel, cu toate că este economist la bază. Oana Lungescu, reporter la BBC, a scris despre ea, în 1999, că Elena Băsescu este „Paris Hilton a României”.

Te-ar mai interesa: Atenție la fibromul uterin! Poate da complicații g...

Recent era bănuită că și-a făcut implant de gambe. Elena Băsescu a infirmat, însă, informația.

Elena Băsescu desfigurată de operațiile estetice

Click! a intrat în posesia ultimelor imagini cu fiica cea mică a lui Traian Băsescu, care ne-au fost trimise de internauți. Imaginile sunt uimitoare și arată o Elena Băsescu transformată total de intervențiile estetice.

 

Elena Băsescu are trei copii din două relații. Pe Sofia (8 ani și 6 luni) și pe Traian (7 ani) îi are din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, iar pe micuța Anastasia (3 ani și 9 luni), din relația cu Cătălin Tomată.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private