Sari la conținut

Elena Cârstea, probleme grave de sănătate după ce a suferit un AVC. „Vreau să trăiesc!”

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Starea de sănătate a Elenei Cârstea după ce a suferit un AVC

Elena Cârstea a suferit în urmă cu șase luni de zile un atac cerebral, iar din acel moment viața artistei s-a schimbat radical. Acum, artista este în perioada de recuperare și a devenit dependentă de baston pentru a se putea deplasa.

Elena Cârstea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Artista locuiește în America de ani de zile, iar în urmă cu câteva luni a suferit un AVC și mai multe pneumonii. După ce a stat o perioadă în spital, Elena Cârstea urmează acum un program de recuperare.

Fosta artistă, stabilită în America de mulți ani, a recunoscut pentru Cancan că întâmpină dificultăți la mers și obosește foarte repede. Motiv pentru care a renunțat la orice fel de concediu și iese foarte rar din casă, doar la insistențele soțului său.

Ea a mărturisit că a rămas cu dificultăți în ceea ce privește deplasarea, motiv pentru care are nu mai puțin de trei bastoane, cu cristale Swarovski, în trei nuanțe, pe care le asortează la hainele cu care se îmbracă.

„Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez. Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta.

Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină”, a declarat Elena Cârstea, în vârstă de 61 de ani, pentru sursa citată.

Fosta artistă nu a ascuns nici faptul că nu mai poate avea o viața normală, cea de dinainte de AVC. A renunțat să plece în vreun concediu, abia iese din casă, și asta doar la insistențele soțului, iar sămbătă va fi prima zi în care se întoarce la job, ea lucrând la o Agenție Imobiliară, în America.

„Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta.

Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva.

Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună.

Aici e foarte cald. Nu poți sta afară, sunt 45 de grade. Eu nu am voie la soare… Iar la piscină, când merg la recuperare, stau cu pălărioara pe cap”, a mai spus fosta cântăreață, mamă a unor fete adoptate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.