sâmbătă, aprilie 1, 2023

Elena Udrea s-a infectat cu COVID 19 şi ar fi aflat acest lucru joi seara, chiar înaintea ultimului termen din procesul în care este judecată pentru corupţie la Curtea de Apel Bucureşti, programat pentru astăzi, a declarat avocatul acesteia, Veronel Rădulescu.

Avocatul Elenei Udrea a anunţat că va invoca în instanţă acest aspect şi va cere amânarea judecăţii.

Pe 14 decembrie anul trecut, Curtea de Apel Bucureşti a mai amânat o dată procesul de corupţie legat de finanţarea campaniei electorale din 2009, în care protagoniste sunt Elena Udrea şi Ioana Băsescu, stabilind termen pentru 8 ianuarie 2021.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

Curtea de Apel București a amânat vineri judecata ultimului termen al procesului legat de finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, după ce apărătorul inculpatei Elena Udrea a arătat că aceasta s-a infectat cu Covid-19.

În mai 2017, procurorii DNA au trimis-o în judecată la instanţa supremă pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, pe care o acuză de instigare la luare de mită şi spălare a banilor.

Alături de ea, au mai fost trimiși în judecată fostul secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea Victor Tarhon, pentru luare de mită, Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru instigare la delapidare şi instigare la spălarea banilor şi Ioan Silviu Wagner, director general al unei societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, pentru delapidare.

Te-ar mai interesa: O legumă banală, dar consumată des de români, dezi...

De asemenea, DNA a dispus trimiterea în judecată a lui Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

La audierile din fața instanței, care au avut loc anul trecut, fostul ministru PDL al Dezvoltării și-a susținut nevinovăția.

„Nu mă consider vinovată de comiterea infracțiunilor. (…) Am finanțat personal campania electorală din 2009, alocând sume totalizând peste 300 de mii de euro. Veniturile personale și ale soțului aferente anului 2009 mi-au permis această finantare. Cred că sunt printre puținii politicieni care au adus bani personal la campania electorală și nu au plecat cu bani acasă în urma lor”, a declarat Elena Udrea la Curtea de Apel București.

Te-ar mai interesa: Plante cu efect de antibiotic eficiente în cazul i...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private