Sari la conținut

Elena Udrea primește o nouă lovitură. Iubitul său, Adrian Alexandrov, se confruntă cu probleme grave

Din cuprinsul articolului

Elena Udrea primește o nouă lovitură. Iubitul său, Adrian Alexandrov, se confruntă cu probleme grave. Reamintim că, recent, Elena Udrea a fost dusă la spital…

 

Fostul politician, Elena Udrea, primește o nouă lovitură. Iubitul său, Adrian Alexandrov, afaceristul de 35 de ani, cu care Udrea are o relație și o fetiță de patru ani împreună, a primit vești destul de proaste.

Adrian Alexandrov a fost dat în judecată de o firmă din Bistrița. Motivul ar fi că nu și-a plătit datoriile, astfel că judecătorii i-au dat un ultimatum.

Așadar, fostul ministru nu are doar problemele de sănătate pe cap și lipsa de libertate…, dar a mai primit o veste proastă și alte griji în plus. Pare că s-au aliniat planetele împotriva sa.

Ce au decis judecătorii

Potrivit România TV.net, Adrian Alexandrov este implicat într-un proiect de imobiliare din Cluj, unde are 50% din acțiuni.

Magistrații au decis pe data de 4 noiembrie că trebuie să-și plătească datoria în termen de 15 zile. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, societatea la care este acționar va fi pusă sub sechestru.

„Creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va

pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia”, se arată într-un comunicat, scrie România TV.net care citează Fanatik.ro.

Chiar și fără aceste probleme suplimentare, sănătatea fostului ministru părea destul de șubredă. La aproape 50 de ani (49), Elena Udrea a acuzat recent o stare de leșin.

La acel moment, la fața locului, adică în penitenciar, s-a deplasat o ambulanță cu medic.

Elena Udrea era conștientă  stabilă hemodinamic. Pacienta a fost ulterior transportată la UPU Ploieşti pentru a beneficia de îngrijiri suplimentare.

Ulterior, a fost readusă la Penitenciarul Târgșor, unde fosta blondă de la Cotroceni își ispășește pedeapsa de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Reamintim că Elena Udrea se află în penitenciar din primăvara acestui an, când a fost extrădată din Bulgaria de către autoritățile țării vecine și predată autorităților române.

Fostul politician a avut ceva mai mult ghinion decât alți condamnați care au reușit să fugă și să nu fie aduși înapoi în țară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel