Sari la conținut

Elev care susținea Evaluarea Naţională, dus de urgență la spital. A pus capul pe bancă și nu mai reacționa

Din cuprinsul articolului

Un elev care susţinea examenul de Matematică la Evaluarea Naţională a fost dus de urgență la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” din Timişoara.

În timpul probei, la un moment dat, elevul a pus capul pe masă şi nu a mai reacţionat.

Elevul care a fost preluat de ambulanţă de la şcoală susţinea examenul de Evaluare Naţională la Centrul organizat la Şcoala Gimnazială Maşloc din judeul Timiş.

S-a urmat procedura de urgență

„Legat de copilul căruia i s-a făcut rău în timpul probei de matematică, vă comunicăm că acesta provine din Centrul organizat la Şcoala Gimnazială Maşloc. Din relatările preşedintelui comisiei de la Maşloc, am reţinut că în timpul probei, elevul a aplecat capul pe masă şi la insistenţele asistenţilor, acesta nu a reacţionat.

A fost chemat preşedintele, s-a încercat de mai multe ori comunicarea cu minorul şi pentru că acesta nu a dat niciun semn că i-ar auzi şi că reacţionează, s-a urmat imediat procedura de urgenţă şi a fost solicitat prin 112, serviciul de ambulanţă. Precizăm că punctul de ambulanţă este în localitate şi imediat a fost anunţată familia”, a precizat Aura Danielescu, şeful Inspectoratului Şcolar Timiş, conform news.ro.

În cazul acestui elev nu a fost solicitat un subiect de rezervă.

„Nu s-a solicitat subiect de rezervă, luându-se în considerare ceea ce a scris elevul până la acel moment. A fost opţiunea părinţilor/reprezentanţilor legali ai minorului”, a mai precizat Aura Danielescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel