Sari la conținut

Elev de 8 ani legat de scaun cu bandă scotch de către învățătoare

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Caz revoltător la o școală din Bistrița. Un elev de 8 ani ar fi fost legat de scaun cu bandă scotch pentru a nu se mai ridica în picioare. Băiețelul suferă și de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD), potrivit mamei lui. 

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama pentru Bistrițeanul.ro.

Elev legat de scaun cu scotch

Copilul învață în clasa a II-a, la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Potrivit mamei copilului, băiețelul ar fi fost tras și de urechi în aceeași zi. Femeia susține că învățătoarea a recunoscut în fața ei ce a făcut, nu însă și în fața directorului unității de învățământ.

Inspectoratul Școlar Județean a luat primele măsuri până la lămurirea situației. „Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, spune inspectorul școlar general Cristian Nicula.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.