Sari la conținut

Eliminarea toxinelor din organism, în mod natural. Cum îți purifici corpul cu ajutorul fructelor?

eliminarea toxinelor din organism

Toxinele se pot acumula din multiple motive: alimentație, mediul poluat în care trăim, diferitele medicamente și tratamente pe care le utilizăm și lichidele cu care ne hidtratăm. Eliminarea toxinelor din organism, în mod ideal, ar trebui să fie realizată periodic pentru a ne îmbunătăți starea generală de sănătate.

Acumularea toxinelor poate fi dăunătoare pentru organism. În timp, funcțiile normale ale corpului pot fi afectate, iar acesta s-ar putea să nu reușească să le înlăture de la sine. Din acest motiv, eliminarea toxinelor din organism este esențială pentru menținerea sănătății generale și este recomandată periodic. Care sunt fructele cu proprietăți detoxifiante și cum pot purifica acestea organismul?

Ananas

Acest fruct conține cantități ridicate de bromelaină, o substanță ce menține circulația sangvină corespunzătoare. În plus, acesta facilitează digestia, astfel încât proteinele să fie mai bine asimilate în cadrul acestui proces.

Portocale

Portocalele conțin cantități mari de fosfor, element foarte util atunci când vrei să-ți ții sub control nivelul de stres și să elimini toxinele acumulate în organism. Acidul citric pe care aceste fructe îl conțin este depurativ, ajutând la curățarea tractului digestiv. Astfel pot fi eliminate bacteriile ce se dezvoltă în colon. De asemenea, portocalele sunt și un dezinfectant foarte puternic.

Citeste si:

Banane

Bananele sunt fructe cu proprietăți foarte benefice pentru organism. Acestea ajută la reglarea funcției intestinale, prevenind constipația. În plus, consumul de banane ajută la reducerea nivelului de stres și ameliorează simptomele cauzate de hiperaciditatea gastrică.”, recomandă dozadesănătate.ro.

Avocado

Datorită fibrelor și antioxidanților, contați pe acest aliment că fiind unul care merită cu adevărat să fie pe lista alimentelor de detoxifiere. Pentru a beneficia de toate calitățile sale, alege să consumi avocado preparat cât mai simplu, împreună cu o dietă ușoară și sănătoasă, recomandă holistica.ro

Afinele

Afinele contin aspirina naturala-care ajută la reducerea efectelor nocive ale inflamarii  țesutului-inflamație cronică, în timp ce diminueaza durerea. Afinele de asemenea, acționeaza ca antibiotice prin blocarea bacteriilor la nivelul tractului urinar, ajutand astfel la prevenirea infectiilor. Ele au proprietăți antivirale și sunt încărcate cu fitonutrienti, recomandă tcts.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.