luni, decembrie 6, 2021

Amestecul denumit “elixirul tinereții” are la origine o veche rețetă caucaziană folosită ca remediu naturist în ameliorarea și tratarea multor afecțiuni.

Puternicul efect energizant al acestui amestec te va surprinde de la prima degustare. Mai mult decât atât, această licoare magică detoxifică organismul și purifică sângele.

Puterea ingredientelor folosite în prepararea acestei rețete este miraculoasă, reușind să tămăduiască aproape orice boală, de la afecțiuni ale ficatului și ale vezicii biliare, gripe și răceli, până la probleme cardiace sau afecțiuni ale rinichilor și intestinelor.

Te-ar mai interesa: Băutura care ține de foame 2-3 ore, dar ajută la s...

Consumul acestui elixir va contribui, de asemenea, la normalizarea tensiunii arteriale, reglarea metabolismului, distrugerea tumorilor, topirea grăsimii în exces, atenuarea durerilor produse de artrite, reumatism și ulcere, îmbunătățirea văzului și auzului.

Modul de preparare:

Se curăță și se zdrobesc în piulița de lemn (pentru mujdei) 350 g de usturoi. Peste usturoiul zdrobit se toarnă zeama de la 4 lămâi proaspat stoarse, 250 g miere curată și 250 ml alcool etilic de 90 de grade.
Vasul cu amestecul se lasă 30 de zile la întuneric și răcoare (în frigider sau într-un beci rece).

Te-ar mai interesa: Mănâncă aceste 3 alimente zilnic pentru a stimula ...

Înainte de a folosi preparatul, borcanul se agită. Din acest elixir se va bea seara, la culcare, câte o linguriță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri