luni, decembrie 6, 2021

Purifică sângele, combate infecțiile și menține ceierul în formă. Toate aceste beneficii uimitoare pot fi obținute din uleiul de scorțișoară, un elixir ușor de preparat.

Ai nevoie de:

•6 batoane de scorțișoară

•ulei de măsline extravirgin

Mod de preparare:

Pune batoanele de scorțișoară într-un borcan de sticlă și toarnă deasupra ulei de măsline până sunt acoperite în întregime. Pune capacul și lasă borcanul la temperatura camerei timp de două sptămâni și mai agită-l din când în când.

Te-ar mai interesa: Virulența noii variante Omicron, în comparație cu ...

Apoi strecurați uleiul printr-un tifon și puneți-l într-o sticlă.

Iată ce efecte are acest ulei:

Menține creierul în formă

Studiile au arătat că uleiul de scorțișoară ajută la eliminarea tensiunii nervoase și previne pierderea memoriei. Folosește-l pe post de deodorant de cameră. Doar mirosindu-i aroma îți vei îmbunătăți starea de spirit și îți vei menține creierul în formă.

Curăță sinusurile

De asemenea, aroma sa puternică ajută la desfundarea sinusurilor și îmbunătățește respirația.

Combate indigestia

Uleiul de scorțișoară ajută la eliminarea gazelor intestinale și e un excelent digestiv. Dacă ai probleme cu stomacul adaugă-l în dietă.

Te-ar mai interesa: Vitamina responsabilă pentru combaterea anemiei! A...

Tratează infecțiile

Uleiul de scorțișoară luptă cu infețiile datorită proprietăților antibacteriene și antifungice. E de ajutor atât în cazul infecțiilor externe cât și interne.

Curăță sângele

Uleiul de scorțișoară elimină toxinele din sânge și îmbunătățește circulația. Studiile au arătat că, de asemenea, ajută la controlarea nivelului de zahăr din sânge.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri