duminică, decembrie 4, 2022

Elon Musk, prima poza de la petrecerea de Halloween. S-a speculat că fondatorul Tesla și SpaceX ar fi invitat miliardari și celebrități la o petrecere de Halloween la Castelul lui Dracula. Unde a petrecut de fapt!

Miliardarul Elon Musk a fost fotografiat sosind la petrecerea de Halloween a lui Heidi Klum într-un costum roșu în stil samurai, în timp ce apar informații că se pregătește să concedieze aproape 2.000 de angajați de la Twitter, reprezentând aproximativ 25% din forța de muncă. Așadar, Elon Musk nu a fost în România.

Te-ar mai interesa: MINUNILE există. Tradiții și obiceiuri pentru noap...

Până să facă acest lucru, cel mai bogat din lume a apărut triumfător, pozând pe covorul roșu, în armura sa, deși hainele de stradă erau încă vizibile pe dedesubt.

Potrivit site-ului web al magazinului de costume de lux, Abracadabra NYC, ținuta lui Musk este setul Devil’s Champion-Leather Armor, care se vinde cu 7.500 de dolari

Musk a declarat luni că va fi directorul executiv al Twitter, compania de social media pe care a achiziționat-o recent pentru 44 de miliarde de dolari.

Marea petrecere de la Castelul Bran

Castelul Bran, cunoscut drept castelul lui Dracula, a fost închiriat complet de Peter Thiel, fondatorul Paypal, pentru o petrecere exclusivistă de Halloween, cu cei mai bogaţi şi influenţi miliardari americani.

Te-ar mai interesa: Leacul pentru regenerarea celulelor hepatice. Lidi...

Castelul Bran i-a găzduit pe unii dintre cei mai bogați şi influenți oameni ai planetei, cu prilejul unei petreceri cu peste 140 de invitați.

Castelul de la Bran a fost închiriat integral pentru noaptea de Halloween, iar pentru o experiență memorabilă a fost angajat și un regizor care să se ocupă de ceea ce a fost intitulat „Dracula’s Experience”. 12 dintre cei mai buni bucătari ai României să pregătească masa festivă.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

Potrivit EVZ, printre puținii români care au participat la petrecerea de Halloween de la Bran s-a aflat Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România. El are colaborări și cu omul de încredere a lui Musk, Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla.

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private