Sari la conținut

Petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. Dana Budeanu: „Elon Musk e o săgeată”

Petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran. Dana Budeanu a declarat la Antena 3, în cadrul emisiunii Subiectiv, că cei mai bogați oameni din lume vin de mai bine de 20 de ani în România, fără ca nimeni să ştie.

„Să ştiţi că miliardarii în această ţară vin de peste 20 de ani, fără să ştie absolut nimeni. Membri ai unor familii nobiliare, fără să ştie absolut nimeni. Toţi vin în Transilvania, în anumite locuri pentru că atât de bogată este această ţară. Tot fără să ştie nimeni este bogată. Vin în anumite locuri din Transilvania unde petrec, se tratează de anumite lucruri, iau din ce avem noi mai bun.

Eu nu cred că este Elon Musk aici şi este părerea mea. Probabil că este folosit ca element. Această petrecere este organizată cu acordul şi cunoştinţa autorităţilor din România. Este organizată de foarte mult timp, clar. Aceşti oameni sunt totuşi, ştim cine sunt. Nu sunt de capul lor pe Pământ. După părerea mea, este o organizare de cel puţin jumătate de an. Este o petrecere organizată din timp.

Cred că ne depăşeşte acest subiect, această petrecere, ce e înăuntru, cine e înăuntru şi ce se întâmplă înăuntru. Şi cred că depăşeşte pe toată lumea implicată. Astea nu sunt petreceri obişnuite. Bogaţii petrec altfel, cum ştim din filme, din cărţi, petrec cu totul.

Cred că au ales România pentru că este strict legat de legenda Castelului Bran. Atenţie, pe care noi am fi putut-o fructifica cu un mic Disneyland făcut despre şi cu această legendă: Dracula. Nu am fost în stare 30 de ani”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu: „Nu cred că este Elon Musk aici”

Dana Budeanu este ferm convinsă că Elon Musk nu a venit în România. Iată de ce consideră că cel mai bogat om al planetei este o „săgeată” a sistemului american.

„Sunt sigură că nu este Elon Musk aici. Am văzut că anumiţi oameni de afaceri au făcut apel la Guvern să vorbească cineva cu Elon Musk. De parcă trebuia să vină la petrecerea Dracula să vorbească cineva cu Elon Musk, să îl roage mult de tot să investească prin România.

Este un personaj exotic. El nu este independent. Este o săgeată, aşa cum mă exprim eu, foarte smart a sistemului american. A reuşit să dezvolte ce trebuia să dezvolte. Săgeţile folosite de sistemul american nu sunt ca cele din România: nişte ameţiţi pe stradă.

Săgeţile sunt aceste interfeţe umane care reprezintă marile proiecte dezvoltate de către sistemul american”, a mai explicat Dana Budeanu.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: