duminică, octombrie 2, 2022

Magia energiei feminine. Cum o dezvalui, cum o conservi si cum te manifești pentru a deborda de feminitate? Puterea incontestabila si nelimitata a femeii vine prin insasi natura sa!

Dar ce este, mai exact, aceasta energie si ce inseamna de fapt sa fii feminina? Iata ce trebuie sa stii despre cum poti fi mai feminina si despre cum te poti reconecta la aceasta energie interioara.

Ce este energia feminina?

Te-ar mai interesa: MIRACOLELE meloterapiei! Ce muzică să ascultăm dac...

Energia feminina se refera la un set specific de trasaturi, considerate a fi opusul celor asociate cu energia masculina. Latura ta masculina se exprima atunci cand muncesti pentru a-ti indeplini un scop, cand faci progrese, cand rezolvi lucruri si avansezi. Latura ta feminina se exprima atunci cand traiesti in prezent, iti imbratisezi energia creativa, dansezi, te joci si iti constientizezi bagajul emotional.

E important de mentionat in acest punct ca aceste trasaturi nu sunt sau nu ar trebui asociate cu sexul unei persoane. E adevarat, setul de trasaturi pe care am ajuns sa le asociem cu feminitatea se trage din asteptarile pe care obisnuiam sa le avem de la comportamentul femeilor de-a lungul istoriei. De asemenea, trasaturile asociate cu masculinitatea sunt trasaturi pe care obisnuiam sa le pretindem de la barbati. Astazi, insa, fiecare om poate avea o combinatie a acestor trasaturi si nu exista unele anume care sa fie inerente unui gen sau asteptate si pretinse de la barbati, respectiv femei.

Te-ar mai interesa: Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare di...

Acestea fiind spuse, cuvintele “feminin” si “masculin” ne pot ajuta sa descriem doua moduri de a fi diferite, ba chiar opuse.

Atat energia feminina cat si cea masculina ne sunt necesare pentru a ne simti completi. Sigur, barbatii sunt de regula incurajati sa se identifice mai mult cu energia lor masculina, dar e important pentru ei si sa fie capabili sa-si arate emotiile si sa fie flexibili. 

Te-ar mai interesa: Cum afectează sărutul sănătatea: Efecte mai mari l...

De ce, insa, foarte multe femei au pierdut contactul cu energia lor feminina?

CITESTE CONTINUAREA…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private