Sari la conținut

Eric Clapton, destăinuri cutremurătoare după vaccinarea anti-covid: Am avut imediat reacții severe care au durat zece zile./ Propaganda a spus că vaccinul e „sigur pentru oricine”….

Eric Clapton, destăinuri cutremurătoare după vaccinarea anti-covid: Am avut imediat reacții severe care au durat zece zile./ Propaganda a spus că vaccinul e „sigur pentru oricine”….

Eric Clapton regretă că s-a lăsat vaccinat nu cu una, ci cu ambele doze de AstraZeneca. Acesta se întreabă retoric: „unde au dispărut toți rebelii?”. Într-un mesaj adresat producătorului său de muzică, Eric Clapton a spus: „Am luat prima doză de AstraZeneca și am avut imediat reacții severe care au durat zece zile”.

„În februarie 2021, înainte de a mă informa despre natura vaccinurilor (fiind de 76 de ani și cu emfizem), am fost (pus) în prima linie (pentru vaccinare, ca persoană „vârstnică” și „vulnerabilă” – n.e.). Am făcut prima doză de AZ și am avut imediat reacții severe care au durat zece zile. Mi-am revenit în cele din urmă și mi s-a spus că vor fi 12 săptămâni (de așteptare) până la a doua doză…

Eric Clapton, destăinuri cutremurătoare după vaccinarea anti-covid

La circa șase săptămâni mai târziu, mi s-a oferit și am făcut a doua injecție cu AZ, dar având ceva mai multe cunoștințe despre riscuri.

Inutil să mai spun că reacțiile au fost dezastruoase, mâinile și picioarele fie îmi erau înghețate, fie îmi erau amorțite, fie îmi ardeau și mi-au fost aproape inutile timp de două săptămâni. Mă temeam că nu voi mai putea cânta vreodată (la chitară). Sufăr de neuropatie periferică și nu ar fi trebuit să mă apropii niciodată de acul seringii. Dar propaganda a spus că vaccinul e „sigur pentru oricine”….

Apoi am întâlnit un membru al acestui grup, care m-a sfătuit să fiu atent și să urmăresc ce se întâmplă cu voi… M-am simțit ca și cum mi s-a ridicat un văl de pe ochi, că nu mai eram singur, că era bine și de fapt esențial să mă țin de propria intuiție și să-mi urmez inima…

Continui să merg pe calea răzvrătirii pasive și încerc să mă conformez pentru a fi lăsat să îmi iubesc în mod activ familia, dar e greu să-mi țin gura despre ceea ce știu acum…”, a declarat Eric Clapton, potrivit Daily Mail.

Muzicianul, care are emfizem, o boală a plămânilor, și-a încheiat e-mailul către magnatul italian de muzică Robin Monotti Graziadei, spunând: „Am fost un rebel toată viața mea, împotriva tiraniei și a autorității arogante, ceea ce avem acum”. Eric Clapton a criticat guvernul la începutul acestui an într-un cântec anti-lockdown numit Stand And Deliver. Piesa a fost realizată în colaborare cu Van Morrison, care este, de asemenea, un critic al restricțiilor.

În vârstă de 76 de ani, Eric Clapton este cunoscut mai ales pentru piesa sa „Tears in Heaven”, pe care a compus-o în 1991 după ce fiul său Conor, în vârstă de doar de doar 4 ani, și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etajul 53 al apartamentului în care locuia împreună cu mama sa.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: