luni, septembrie 27, 2021

Este dilema care a isterizat în special americanii care au cadre medicale infectate cu Ebola în spitale din SUA. Tema este abordată pe larg de medici români și străini în următorul număr din revista Doctorul zilei, care apare în data de 28 octombrie. Medicii explică care sunt diferențele dintre cele trei boli ale momentului și cum se pot trata.

O altă dilemă care macină mai ales părinții români este: Sunt bune imunizările suplimentare? Ghidul complet al vaccinării copiilor în România îl regăsiți tot în următorul număr din Doctorul zilei.

Problema radioterapiei, indicată în afecțiuni oncologice, macină mii de români care primesc cumplitul diagnostic de cancer. Mai nou, și spitalele private au oferte în acest sens, compensate parțial prin sistemul de asigurări. Care sunt ofertele aflați de la medicii pe care reporterii Doctorul zilei i-au intervievat.

Aveți nevoie de cârje sau ghete ortopedice? Sunt gratuite pentru asigurați!Cum pot fi obținute acestea explică specialiștii în asigurări în următorul număr al revistei noastre.

Lipitorile fac ridurile să dispară și tratează infertilitatea susțin medici care practică acestă tehnică de vindecare.Ce alte boli importante au o astfel de indicație de tratament, aflați în 28 noiembrie.

Într-un interviu acordat Doctorul zilei, un reputat medic român face următoarea afirmație: „Cu cât crește nivelul de viață, cu atât crește nivelul de cancere”. Care sunt zonele din România cele mai afectate de acest flagel aflați din Doctorul zilei.

Profesia de moașă reînvie și sunt din ce în ce mai multe femei care vor să nască doar acasă. Când este riscantă această opțiune, explică chiar o moașă care ajută româncele dornice să încerce nașterea la domiciliu.

 

Ultimele stiri