marți, iunie 6, 2023

„Este în agonie!” Surse de la Pentagon, dezvăluire șoc despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin: Suferă de cancer colorectal în fază terminală.

Vladimir Putin moare în agonie din cauza cancerului colorectal terminal, potrivit rapoartelor de informații de la Pentagon și din Ucraina.

Se crede că „fața lui umflată” este un semn că ia medicamente pentru chimioterapie sau steroizi. Expresia lui lipsită de zâmbet arată că suferă constant, spun surse americane.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

„Este în agonie!” Surse de la Pentagon, dezvăluire șoc despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

„Înfățișarea lui sugerează că suferă, iar sursele noastre arată că privirea lui furioasă este cel mai probabil ca urmare a faptului că este în agonie. Experții noștri cred că este bolnav – Putin este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță”, descriu sursele din Pentagon, potrivit Daily Star.

Putin a mai fost acuzat că ia steroizi și de un cunoscut medic din Marea Britanie.

„Uită-te la fața lui, vezi cum s-a schimbat asta – acum are o față ovală. „Oamenii care au spus, oh, este o operație plastică sau Botox, nu cred deloc asta”, a declarat Lord Owen pentru Times Radio:

Te-ar mai interesa: Setea excesivă care nu poate fi potolită: Din ce c...

Fotografiile anterioare ale liderului statului îl arată călărind topless pe un cal sau pescuind – iar fața lui pare mai subțire.

El a continuat explicând cum steroizii ar putea modifica forma și aspectul feței. El a continuat: „Fie ia steroizi anabolizanți ca culturist – și este foarte mândru de mușchii și benzile lui până la talie și toate astea – sau ia corticosteroizi.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

Acest lucru l-ar fi putut face mai agresiv sau ar putea să atace Ucraina, deoarece știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire. Un fost ofițer de informații militare care lucrează acum la Pentagon a spus că analiștii l-au studiat pe Putin, în vârstă de 69 de ani, și cred că este grav bolnav.

„În 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit”

„În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit. Se pare că Vladimir Putin este grav bolnav de „cancer colorectal terminal”, mai arată sursele din Pentagon.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

Boala cruntă de care suferă Vladimir Putin.  Surse din Pentagon, citate de cotidianul Daily Star, dezvăluie informații conform cărora Vladimir Putin ar fi grav bolnav, lucru sesizabil pe chipul său.

Vladimir Putin ar fi alarmat de o posibilă infectare cu virusul COVID-19, fapt pentru care cei din SUA ar crede că acest comportament este manifestarea unui om bolnav.

Vladimir Putin a semnat legea „informaţiilor false”, care prevede pedepse şi pentru “apelurile de impunere de sancţiuni împotriva Rusiei”. Legea a fost adoptată dimineaţa de Camera inferioară a parlamentului rus (Duma). Cine răspândeşte informaţii neadevărate despre armată poate primi până la 15 ani de închisoare, informează AFP.

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Moscova ripostează astfel în presupusul război informaţional referitor la conflictul cu Ucraina. Oficialii ruşi au precizat în mod repetat că inamicii Rusiei, precum SUA şi aliaţii săi, au răspândit informaţii ”false” pentru a semăna discordie şi a dezbina poporul rus.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private