Sari la conținut

Ce etnie are Mihaela Rădulescu? Gura târgului spune că i-ar fi rușine să recunoască

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Mihaela Rădulescu

Născută în 1969 în orașul Piatra Neamț din România, Mihaela Rădulescu și-a început cariera în industria media ca model și prezentatoare TV. Cu toate acestea, interesul publicului pentru originea sa etnică a fost întotdeauna prezent. Deși s-a născut cu numele de familie „Țiganu”, Mihaela a ales ulterior să îl schimbe în „Rădulescu”, posibil pentru a evita stigmatizarea asociată cu etnia romă.

Speculațiile privind etnia sa au fost alimentate de lipsa unei declarații oficiale din partea sa în această privință. Este important să subliniem că originea etnică a unei persoane nu ar trebui să fie subiect de dezbatere publică sau să influențeze percepția asupra sa.

Mihaela Rădulescu și-a câștigat notorietatea în România și în Europa datorită carierei sale de succes în televiziune. A devenit cunoscută pentru prezentarea unor emisiuni de divertisment și lifestyle, care au captivat publicul prin carisma și profesionalismul său. Prin aparițiile sale televizate, a reușit să devină una dintre cele mai influente figuri din media românească, cu o prezență remarcabilă și o capacitate de a atrage atenția publicului.

Decizia controversată luată de Mihaela Rădulescu

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Una dintre cele mai notabile decizii ale Mihaelei Rădulescu a fost mutarea sa în Monaco, împreună cu fiul ei, Ayan, în urma divorțului de tatăl acestuia. Această decizie radicală a fost justificată de Mihaela ca fiind o modalitate de a-i oferi fiului său un mediu mai liniștit și privat, departe de agitația mediatică din România. Cu toate că această decizie a fost percepută ca un sacrificiu de către unii, Mihaela a subliniat că bunăstarea și confortul copilului său au fost prioritare în luarea acestei hotărâri.

„Este o decizie luată 100% pentru copilul meu. Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici și sunt în momentul de față în perioada relaxată a vieții mele, în care nu mă interesează ce părere au alții despre treaba asta.

Cu tot respectul, este decizia mea și cred că poate a fost cea mai bună decizie din viața mea. La momentul respectiv, noi aveam și foarte multă agitație în România, în perioada aia cu reviste și paparzzi. Practic nu mai aveam niciun moment de liniște și de singurătate, nici măcar pe stradă.

Era momentul în care nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal, care zăceau în fața casei de dimineața până seara. Atunci a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului și fără să sune ieftin, a fost un sacrificiu pe care am vrut să îl fac”, a declarat vedete în cadrul unui interviu potrivit AZ news,

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: