Sari la conținut

Mihaela Rădulescu dezvăluiri fără perdea despre viața intimă. Detalii picante despre prima noapte de amor: „muream de curiozitate și aproape că …”

Mihaela Rădulescu, cunoscută pentru firea sa libertină, a povestit despre prima ei noapte de amor, care a avut loc atunci când avea 17 ani.

Prima noapte de dragoste din viața ei nu a fost deloc una plăcută și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango, potrivit wowbiz.ro

În prezent, Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de nouă ani Felix Baumgartner și este mai îndrăgostită ca oricând.

Deși nu sunt căsătoriți, cei doi au o relație superbă și se înțeleg mai bine ca oricând.

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare”, a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu fiul ei

Fiul Mihaelei Rădulescu are 17 ani, iar vedeta este foarte apropiată de băiatul său. Ayan Schwartzenberg urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco. iar după terminarea acestuia vrea să meargă la o facultate de prestigiu.

“Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată.Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru revista VIVA.

Mihaela Rădulescu a declarat că regretă divorțul de tatăl copilului ei. „Regret, dacă pot spune separarea de tatăl copilului meu și mai ales regret că nu am fost mai cerebrală la vremea respectivă, să cântăresc mai mult decizia.” , a spus vedeta.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: