Sari la conținut

Eugenia Șerban, dezvăluiri tulburătoare despre dependența fiului său: A furat suficient de multe bijuterii cu care eu pot să-mi cumpăr și la ora actuală cel puțin 2 apartamente

Eugenia Șerban, noi amănunte legate de dependența de droguri cu care se confruntă fiul ei. În urmă cu ceva timp, actrița a făcut dezvăluiri cu privire la problemele pe care le întâmpină fiul ei, în vârstă de 31 de ani, pe care de 14 ani a încercat să îl readucă pe drumul cel bun. Tânărul a căzut în dependență de droguri în perioada adolescenței, fapt pentru care situația a mers din rău în mai rău.

Eugenia Șerban, noi amănunte legate de dependența de droguri a fiului ei. „El era în ultimii ani de liceu, am simțit că ceva e în neregulă, doar că nimeni nu acceptă sau recunoaște, după care am văzut că lipsesc bani, lucruri valoroase din casă, după care l-am internat, când l-am prins cu adevărat.

Era o schimbare de comportament, este vorba de lucruri la care ar trebui să se uite orice părinte. Drogurile de acum sunt mult mai periculoase, decât cele din urmă cu 14 ani, sunt mai accesibile, mai ieftine, poliția nu se implică, legile nu se schimbă.

Devenise recalcitrant, avea mereu impresia că-l controlez, ieșea cu găștile care mie nu-mi plăceau. Am pus de multe ori piciorul în prag, dar schimbările au fost pe perioade scurte, în ultimii ani lucrurile nu au evoluat în bine. Aceste „legale” le mănâncă efectiv creierul.”, a declarat Eugenia Șerban, la Pro TV.

Am ordinul de protecție, dar încerc să-l ajut în continuare

Cu toate că Eugenia Șerban dispune în acest moment de un ordin de protecție emis împotriva lui din cauză că băiatul a amenințat-o cu o supradoză, aceasta susține că l-a încălcat deseori prin încercarea de a-l ajuta.

„Am ordinul de protecție, dar încerc să-l ajut în continuare. Indiferent de ce spune orice om, primul lucru pe lumea asta sunt mamă, apoi actriță.

Când am vorbit prima dată despre asta, nu demult, de atunci primesc foarte multe mesaje de la părinți, nu știu cu ce să-i ajut, eu nici pe mine nu am putut să mă ajut. El a fost internat câteva zile, este sub tratament, sper să fie bine, noi vorbim în prezent. Am încălcat de multe ori ordinul de protecție, pentru că vreau să fie bine.

Prima dată a pornit cu anturajul, în liceu, de multe ori am discutat cu el, dar lucrurile s-au agravat în ultimii doi ani. El s-a lăsat perioade destul de lungi.”, a mai declarat actrița.

A furat suficient de multe bijuterii cu care eu pot să-mi cumpăr și la ora actuală cel puțin 2 apartamente

Eugenia Șerban povestește că a sesizat prima dată neregulile în momentul în care i-au dispărut din casă bunuri de o valoare impresionantă.

„A furat suficient de multe bijuterii cu care eu pot să-mi cumpăr și la ora actuală cel puțin 2 apartamente într-o zonă de lux și am spus tot. M-am trezit într-o lună de zile că nu mai aveam nimic în casă, că nu te duci la muncă cu bijuterii foarte scumpe. Te gândești că propriul copil ți-ar fura din casă, dacă nu ai avut probleme cu el până atunci? Când am observat, deja era prea târziu.

Noi eram divorțați, iar el pentru că nu-și făcea timp pentru el, prefera să-i dea bani mulți, dar să nu afle mama. În cele mai multe cazuri, așa se întâmplă, mai ales în caz de divorț. El nu cred că și-a dat seama, mai ales că s-a îmbolnăvit. Pe el l-a afectat foarte tare (n.r moartea tatălui), atunci s-a declanșat cel mai puternic.”, mai spune vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel