joi, ianuarie 27, 2022

Evită ridurile având o postrură corectă în timp ce dormi sau te relaxezi. Iată cea mai nebănuită cauză a ridurilor premature și cum le poți preveni!

Evită ridurile premature folosind o metodă neobișnuită, însă eficientă: postura ta de dormit! Dacă te vei odihni numai pe o parte a corpului sau pe piept, tenul tău va avea de suferit. Acesta va fi presat în pernă, cauzând, în timp, formarea de riduri verticale.

Din moment ce îți petreci sute de ore odihnindu-te, încearcă să îi faci un bine tenului tău și evită să dormi fără ca acesta să atingă perna. Astfel vei reuși să diminuezi efectele pliulilor, care în timp se vor transforma în riduri. Cea mai bună metodă de a evita apariția  prematură a acestora este să dormi pe spate. Sigur, nu este ușor la început, însă cel mai bun truc pentru a reuși este să dormi cu un prosop rulat, sub gât. Astfel, nu numai că vei evita ridurile tenului, ci și ridurile care apar pe piept, în timp ce te odihnești pe o singură parte.

Te-ar mai interesa: Psihiatru român: Dacă aplicăm criteriul de ABUZ ST...

De asemenea, pe lângă faptul că vei evita formarea ridurilor premature, o postură corectă de somn înseamnă că nu te vei mai confrunta cu durerile de gât și de spate. Așa că, dacă aveai această problemă până acum și nu știai exact ce este de făcut, noua ta postură de odihnă te va ajuta și din acest punct de vedere!

Cu toate acestea, dacă realizezi că prosopul nu te va ajuta așa cum te așteptai sau nu este destul de confortabil, poți opta oricând pentru o pernă din mătase, care este mult mai moale și mai prietenoasă cu tenul și părul tău. Textura fină de mătase este mai delicată și tenul tău nu va avea atât de mult de suferit, în cazul în care nu te poți obișui cu noua postură, cu toate că este cea mai recomandată.

Te-ar mai interesa: Creierul iubește aceste dulciuri. Prof. Dr. Vlad C...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private