Sari la conținut

EXCLUSIV! A avut sau nu Covid? Raed Arafat a dezvăluit secretul imunității. „Am reuși să scap, dar…”

EXCLUSIV! A avut sau nu Covid? Raed Arafat a dezvăluit secretul imunității. „Am reuși să scap, dar…”

Raed Arafat a declarat luni, în emisiunea „Fără anestezie”, pe EVZ PLAY, că mulți oameni au ajuns să-l considere „vinovat” de toate deciziile ce țin de pandemia de coronavirus, deși adevărul este cu totul altul.

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) susține că este victima unei campanii „extrem de puternice” și a amintit și de procesul cu un trust de presă, pe care l-a câștigat. Arafat a dezvăluit pentru prima oară că a avut momente în care se temea să nu fie agresat pe stradă din cauza zvonurilor false.

„Mi-a fost teamă că am sî fiu agresat!”

„A fost o campanie extrem de puternică și eu aș zice că în anumite zone chiar gândită de a face lumea să înțeleagă că deciziile au fost luate de o persoană. La unele posturi media, de dimineață până seara ”Ce a făcut Arafat”, ”Ce a decis Arafat”, astea se spun în fiecare zi.

Nu spun că a fost o intenție de a mă expune. Așa a fost tratată problema, în special mediatic. Toate erau făcute ca să facă omul de rând că o singură persoană a luat decizia. Nici măcar ministrul Sănătății, nici măcar eu și nici prim-ministrul nu au luat o decizie singuri.

Percepția publicată este dată de ”manipularea”, îmi pare rău să zic, a media. Cu unul dintre ei am câștigat deja un proces. Am ajuns la faza în care chiar era ceva absurd. Era o îndemnare la ură. Chiar mă gândeam dacă vine cineva să mă agreseze”, a mai spus el.

A avut sau nu Covid? Raed Arafat a dezvăluit secretul imunității. „Am reuși să scap, dar…”

Întrebat de realizatorul emisiunii, medicul chirurg Lucian Duță, dacă a avut Covid, Raed Arafat a declarat în premieră că nu a trecut prin această boală.

„Nu, niciodată. Dar, pot să spun un lucru: am fost extrem, extrem de precaut. Adică, eu am avut, la un moment, când era încă înainte de vaccin, era casă-lucru, sau mergând în diferite locuri, întotdeauna mască. Tot ce am cumpărat a fost 90% online. Ăsta a fost modul în care am fost precaut. Am respectat regulile.

Am reușit să scap, dar m-am vaccinat imediat când mi-a venit rândul, în februarie. Am făcut și doza a treia și consider că, chiar dacă am făcut aceste lucruri, precauția este încă necesară. Mai ales cu noua variantă care vine”, a subliniat spus Raed Arafat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel