luni, septembrie 27, 2021

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale. Lidia Fecioru. „De obicei când avem emoții…”.

Cunoscutul bioenergetician Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la Antena 3, un

exercițiu simplu pentru reglarea tensiunii arteriale.  Lidia Fecioru a explicat ce putem face în fiecare zi, de dimineață, ca să ne reglăm tensiunea arterială și să scăpăm și de atacurile de panică sau de anxietate.

„Exerciții pentru reglarea tensiunii arteriale și funcționarea bună cardiacă. Strângem din pumni, dimineața și seara, 35-40 de secunde. Nu facem cu amândoi pumnii o dată. Bărbații trebuie să înceapă exercițiul cu mâna stângă, femeile cu mâna dreaptă.

Fac 20 de strângeri de pumn și apoi cu cealaltă mână. Și tot așa vreo 4-5 minute. Dimineața înainte de a ne porni la treburi. Mai ales pentru cei

cu o tensiune oscilantă și care au palpitații pe fond emoțional, nervos”, a spus Fecioru.

În același mod simplu se poate regla pulsul prin respirație. Lidia Fecioru a vorbit despre un vechi sfat al medicului foarte util în cazul unor emoții puternice.

Sunt oameni care au emoții numai pentru că începe ziua și au aceste disfuncții. De obicei când avem emoții ne strângem pumnii, la fel și când donăm sânge. Așa își revine funcționalitatea cordului.

În timpul acesta încercăm și să respiram lent. Ne putem regla pulsul din respirație. Și pentru cei care fac atac de panică la fel: respirație

ușoară și adâncă. Acesta este un sfat al medicului” a spus Lidia Fecioru.

Ultimele stiri